Neela

Lisätty sivulle: 2013-08-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neela
10/2013 Neela sai kodin toisen Rekkukoiran kaverina Helsingistä.

***

Narttupentu, synt. 25.4.2013

30.9.2013 Neela etsii uutta kotia omistajalle puhjenneen pahan allergian vuoksi.

Omistajan kertomaa: Ensimmäiset viikot olivat haastavia ja tyttö todella arka, niin kun osasi odottaakin. Nyt likka on todella sosiaalinen, rakastaa kaikkia ihmisiä ja isoja koiria. Joitain pieniä koiria etenkin bulldogeja vähän vieroksuu. Neelaa on käytetty paljon koirapuistoissa, mitkä on ihan lempparipaikkoja. Ollaan mökkeilty, kyläilty ja lenkkeilty paikoissa, missä hälinää. Neela pysyy ilman hihnaa hienosti metsälenkeillä, kaupungissa en irti päästäisi. Metsästysvietti on aika vahva ja hajun saadessaan voi korvat unohtua, muuten tulee luokse vähi täänkin kohtalaisen hyvin. Tyttö on täysin sisäsiisti ja hyvätapainen tietenkin temperamentillä maustettuna. Sisällä ei juuri hauku ja vaikenee kun komentaa. On yökyläillyt kerrostalossa, missä oli mennyt varsin mallikkaasti. Ensin ääniä hihkuttu, mutta niihinkin tottunut jo ensimmäisenä iltana. Ymmärtää flexin ja lyhyen hihnan eron, tasolla ” seuraa” ei kuitenkaan tietenkään vielä ole. Perusjutut hanskassa. Istuu ja odottaa luvan syödä ruoan, yleisesti tietää mitä tarkottaa odota. Eli siis hallussa olevia sanoja: istu, odota, ei, ei tule, saa tulla, tule, hiljaa meillä on shh. Käytän paljon elekieltä, joten monet sanat on hallussa myös ns viittomalla. Kaikinpuolin kelpokoira kotikoiraksi, juoksukaveriksi, harrastuksiin. Hampaita on muutamiin kalusteisiin käynyt terottamassa ja tavaroiden levittely ei niinkään rikkominen on hauskaa ajoittain. Pääsääntöisesti leikit leikitään omilla leluilla ja hampaat terotetaan luuhun.

Kulukorvaus kodinvaihtajasta on 100 €.

***

8/2013 Neela sai kodin Nummelasta.

12.8.2013 Lisätty uusia kuvia. Neela on kooltaan n. 35cm ja 10kg.

8.8.2013 Minut haettiin tänne kotihoitopaikkaan siskoni Nennan kanssa 7.8 ja hyvin meni matka. Voi sitä riemun määrää kun auton ovi aukes ja me päästiin siskon kanssa juoksemaan ja kyllä me juostiinkin 3h meni yhdessä hujauksessa. Sitten tuo hoitomamma laittoi meidät sisälle syömään ja nukkumaan, niin ja laittoi meille kaulapannat ja alkoi heti kaulaa kutittaa. Vaikka kuinka katsottin anovasti et pliis ota nää pois ei ottanut. Aamulla oltiin taas hereillä 3.30 soi kello ja me täydessä vauhdissa, ensin pissalla ei oltu koko yönä tehty mitään sisälle ja siitä meitä kehuttin kovin. Olen kova tyttö heiluttaa häntää, vähän olen ujo mutta koiraa puhun todella hyvin,tutustuttin jo illalla yhteen isoon koiraan ja kaikki meni hyvin juostiin sen perässä ja se alkoi leikkkimään meidän kanssa. Mutta soittele varaaja/hoitomammalle niin se kertoo musta enemmän kunhan tutustutaan ensin.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.