Nathan (nyk. Haisuli)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nathan (nyk. Haisuli)
Nathan sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

12/2005 Haisuli voi hyvin ja on rohkaistunut tosi paljon, mutta miehiä kohtaan sen epäluulo elää yhä. Teemun kanssa harjoitellaan luottamusta ja kyllä se koko ajan kehittyy. Haisuli on myös muuttunut tosi iloiseksi ja saa välillä hillittömiä riehumiskohtauksia Nuuskun kanssa ulkona. Ihana koira siitä tuli!
Toivottavasti tallinnan koirilla on paremmat oltavat uudessa paikassa, en ole aikoihin käynyt Rekku Rescuen sivuilla katsomassa, joskus pakkasella tulee vaan ne kurjat olot mieleen ja tekee pahaa. Mutta terveisiä siis, täällä voidaan paksusti, hauskaa uutta vuotta ja jaksamista koirien kanssa! Umppa

***

Koirien kuvaus tarhalta: Poikien ikäarvio on 2-4 vuotta. Lähestyttäessä koppia pojat haukkuvat ujouksissaan lähestyvää ihmistä, eivät kuitenkaan ole uhkaavia, eivät vain ole tottuneet ihmisen läheisyyteen. Ulkona erikseen ollessaan todella huomaa näiden herrasmiesten seurallisuuden ja kopissa esiintyneestä haukkumisesta ei ole tietoakaan. Remmissä ulkoilu tosin uutena asiana vielä pelottaa, mutta uskon, että tästä pelosta pääsisi helposti eroon. Pojat ovat luonteeltaan varsin samanlaisia, ilmeisesti siis veljeksiä ja yhdessä ollessaan ihmiset pelottavat hieman enemmän. Pojille voisi siis olla paras päästä eri koteihin, koska yhdessä ollessaan ruokkivat toistensa käytöstä.
Brutus sai kodin Lahdesta.