Natalja (nyk. Nana)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Natalja (nyk. Nana)
11/2004 Natalja sai oman kodin Tampereelta

***

Kuulumisia kodista:

06/2005 Meillä on Nataljan elikkä Nanan kanssa mennyt ihan mukavasti, hyvin tutulta kuulosti kun Tiia kertoi mm. Merlinin yksin riehumisista jne.. Meillä on ollut ihan samanlaista. Nana on nyt jo vähän oppinut olemaan yksin, mutta aluksi ainakin oli joka kerta paikat mullin mallin. Fiksusti tyttö osasi siinä mielessä toimia, että yleensä hajotti yksin ollessaan vaan sanomalehtiä tms suhteellisen tarpeetonta, eikä esim. mun vinyylilevyjä. Kerran tosin meni puhelinmenjohto ja kerran alahyllylle jäänyt palohälytin mutta onneksi ei ainakaan sähköjohdot!

Korvat on kasvaneet Nanalla mahtaviksi, nyt jo pysyvät lähes koko ajan pystyssä. Äitiään tyttö aika lailla muistuttaa. Heidille tiedoksi, meillä on hauskoja kuvia siitä, kun olitte talvella kylässä Nicitan kanssa, mutta nettiin en niitä kyllä saa. Mutta vois tietysti yrittää taas järjestää jotain tapaamista, niin näkisit kuvatkin samalla.Nanan kanssa ei olla kuin kerran käyty koirakoulussa, olis tehnyt mieli jatkaa mutta kuljetus on ollut ongelmana, neitiä ei enää bussiin voi ottaa ja omaa autoa ei ole. Toisaalta ollaan kyllä perusjuttuja saatu itsekin opetettua, ja Nana on tosi oppivainen vaikkakin erittäin villi ja eloisa. Nyt tyttö osaa olla jo kiltisti omassa pihassa valvotusti ilman remmiä, ei lähde huitelemaan tielle tai naapureiden perään. Muuten on kyllä ylisosiaalinen ja kiinnostunut kaikesta ja kaikista. Kaikki aikuiset koirat ei aina tykkää kun tämä haluaisi vaan leikkiä ja riehua.Siilit kiinnostavat Nataljaa suuresti, samoin jänikset ja niiden papanat. Perhosia tykkää myös ajaa takaa. Meidän Ossi (9v) pallottelee myös mielellään tytön kanssa, vaikka Nana ei aina oikein osaa futiksen sääntöjä. Joskus pitää vähän painiakin.

On ollut ihana huomata kuinka alun pikku ongelmien jälkeen Nana on todella kehittynyt ja fiksuuntunut. Eihän meillä pahoja ongelmia missään vaiheessa ollut, ihan tavallisia juttuja vain, mutta selvästi huomaa että tyttö on kasvanut paljon myös pään sisällä, enää ei esim tartte olla lahkeessa kiinni heti kun emäntä tulee kotiin… Meistä kaikista se kauheasti tykkää, ja Mikaa, mun miestä suorastaan palvoo. Välillä saattaa yrittää esittää mustasukkaista jos Mika ei anna sille tarpeeksi huomiota, vaan esim. halailee vaan mua. Ongelmaa siitä ei ole kuitenkaan koitunut, tyttö kyllä tietää paikkansa. Selvästi on kova kiintymään ihmisiin, ja tykkää ihmisten kanssa touhuamisesta. Myös Mikan veljeen Nana tuntuu olevan aivan rakastunut, yleensäkin miehistä tykkää erityisen paljon, ja osoittaa rakkautensa makoilemalla sylissä ja antamalla pusuja. Mutta kiva ois kuulla taas muista sisarusparven jäsenistä, ja toki myös tavata esim. täällä Tampereella. Paljon terkkuja, Irina ja Natalja