Nata

Lisätty sivulle: 2010-08-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nata
15.9.2010 Nata sai kodin ainoana koirana pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia kodista:

4.10.2010 Nata on viihtynyt todella hyvin uudessa kodissaan. Oppinut uusia tapoja ja asioita. Hyvinkin tärkeäksi ja rakkaaksi jäseneksi tullut kotiimme. =)
Veera

***

25.8.2010: Nata on suomalainen uuden kodin tarvitseva dogo argentino- tyttö. Natalla ei ole papereita. Tietoa rodusta täällä: http://www.dogoclub.fi/

Tutustu huolellisesti rodun ominaisuuksiin, ennekuin alat harkitsemaan kodin tarjoamista Natalle! Nataa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi eikä perheeseen jossa on narttukoiria.

Nata tarvitsee uuden kodin perheessä tapahtuneen elämänmuutoksen vuoksi, se on erittäin lapsirakas tyttö, ja perheen lasten kanssa se on tullut hyvin toimeen. Vieraita ihmisiä kohtaan Nata on aluksi pidättyväinen, mutta ei ole koskaan osoittanut aggressiivisuutta. Hihnassa Nata kulkee suhteellisen kauniisti, mutta omaa myös voimaa paljon, joten siksi taluttajan tulee olla varautunut myös tähän.

Urosten kanssa Nata on tähän asti ainakin tullut toimeen, narttujen kanssa sitä ei suositella. Natalla on juoksuaika juuri päättynyt ja sterilointi tulee tehdä tästä noin 2 kuukauden kuluttua.

Kulukorvaus Natasta on 180 euroa, ja sen uusi omistaja sitoutuu steriloimaan tytön syksyn aikana. Natalla on rokotukset kunnossa.