Nastja

Lisätty sivulle: 2007-06-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nastja
13.7.2007 Nastja lähti uuteen kotiinsa Kirkkonummelle staffisekoitus-pojan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

29.8.2007 Keskenään nuo ovat kyllä Pontuksen kanssa sellainen kaksikko, ettei paremmasta väliä. Toisen kun saa ulos/sisälle/istumaan/pesulle tms. niin toinen livahtaa jo karkuun ja parasta on tietysti pistää siinä tilanteessa yhdessä leikiksi. :) Nasu on lisäks aivan mahtava, kun se menee hämilleen, eikä oikein ymmärrä, mitä siltä odotetaan. Sillon se vaan heiluttaa häntää (eli piiskaa) ja pussailee, vaikka kuinka koittaa komentaa, että “istu” tai “ulos” tai “pois!”. Välillä ei oikein tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta auta armias, jos alat nauramaan, niin siitä se riemu sitten repeääkin :) Pikkuhiljaa alkaa myös keskittymiskykyä löytyä tytöstä ja ruokailu- ja uloslähtölupaakin osataan jo välillä odottaa istuen. :)

20.6.2007 Nastja on noin yksivuotias bokseri/staffi-sekoitus, joka odottelee omaa kotia Satakunnassa. Painoa koiralla on parisenkymmentä kiloa.

Nastja on erittäin aktiivinen ja energinen tyttö, josta riittää vauhtia ja virtaa vaikka muille jakaa. Nastja sopii ensisijaisesti omakotitaloon, jossa riittäisi lääniä purkaa ekstraenergiat päivittäin, lisäksi sille sopisi mainiosti jokin harrastus, kuten vaikkapa agility, sillä hypätä Nastja tosiaan osaa :). Nastja kaipaa vielä jonkin verran peruskoulutusta. Ehdottomasti Nastja ei ole sohvakoira, vaan tarvitsee aktiivisen omistajan joka jaksaa touhuilla koiran kanssa ja aktivoida sitä liikunnan lisäksi myös aivojumpalla!

Lapsista Nastja tykkää, mutta riehakkaan luontonsa puolesta ei sovi kotiin jossa on pieniä lapsia. Kissatkaan eivät välttämättä sovi Nastjan kanssa koska se innostuu kovin jahtaamaan niitä. Parhaiten Nastalle sopisi koti jossa ei ole muita eläimiä.

Nasta pitää lenkkeilystä, uimisesta ja solmuleluista, joita se tykkää kuljettaa suussaan, vetoleikeistä se myös nauttii kovasti. Vaikka Nasta on kiltti ja ihmisrakas, on uuden omistajan kuitenkin hyvä omata aiempaakin koirakokemusta. Oikean omistajan huomassa voisin kuvitella Nasusta tulevaa agilitykenttien tähteä :)! Joten jos kaipaat koiraa joka lähtee kanssasi innosta puhkuen lenkille, menee onnesta solmuun kun tulet kotiin, on valmis lähtemään aina mukaan ja kylminä talvi-iltoina tulee kainaloon sohvalle, niin silloin Nasta voisi olla se oikea koira ;).