Nässuli (nyk. Nessu)

Lisätty sivulle: 2012-07-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nässuli (nyk. Nessu)
10/2012 Nässuli sai uuden kodin Nurmijärveltä.

***

Kuulumisia kodista:

26.10.2012 Nessu on kotiutunut hyvin. Joutui olemaan yksin jo seuraavana päivän, kun illalla tuli meille. Päivä oli sujunut hyvin, mitään tuhoja ei oltu tehty. Päivisin poika löytyy nukkumasta, kun kotiudutaan. Yötkin ollaan nukuttu hyvin, vaikka eka iltana oli vauhti päällä, että epäiltiin näinkö nukkuu koko yönä. Hyvin on mennyt. Antaa hyvin tutkia korvat, tassut ja harjaamisesta tykkää, pyyhkeellä pyyhkiminen käy leikistä. Ei pidetä vapaana ulkona, kun meno on vauhdikasta ja tie on lähellä. Narun päässä oleminen ei tuota Nessulle vaikeuksia, koska pääsee tutkimaan paikkoja. Omistushaluisuus on vähentynyt, likaisten sukkien ja lankakerien poisotto tapahtuu ilman ärinää.

Ensimmäisenä viikkona kaipasi rapsutusta koko ajan. Nyt on omissa oloissaankin, mutta onhan se kiva tulla viereen, kun saa varmasti rapsutusta. Autossa tykkää matkustaa ja viikon verran on totuteltu häkissä matkustamista. Välillä kuulostaa siltä, että ei ole kiva kunnei näe kaikkea mitä tiellä liikkuu. Päivä päivältä kotiutuu paremmin ja ei käsky alkaa mennä perille. Tietysti täytyy kokeilla mitä saa ottaa tai tehdä.

Nessu lähettää terveisiä kaikille tutuille, että kotiutuminen Suomeen ja uuteen kotiin sujuu hyvin.

***

Uros, noin 3v.

Nässuli etsii uutta kotia.

***

Nässuli sai kodin Helsingistä.

***

Uros, noin 3v.

13.9.2012 Nässulin omistajalle olisi luvassa sylintäydeltä sekaisin olevia partakarvoja :) Nässuli on niiiin iloinen kun pääsee pois häkistä ja se suhtautuu kaikkiin ihmisiin hyvin avoimesti ja innokkaan ystävällisesti. Lenkki tyttökoiran kanssa sujuu mallikkaasti ja kodissa voisikin olla tyttökoira odottamassa. Nässuli on melko hiljainen koira tarhalla ja koti voikin sijaita myös kerrostalossa.

17.8.2012 Nässuli on iloinen kaveri myös lenkillä ja lenkillä mennäänkin innokkaasti eteenpäin hajuja haistellen. Ihan pienten lasten perheeseen Nässulia ei suositella, eikä kissaperheeseen aktiivisen ja ehkä hieman liian kiinnostuneen luonteen vuoksi. Nässuli on ystävällinen poika, jolle rapsutukset ovat mieluisia.

27.7.2012 Nässuli on iloinen ja energinen koirapoika. Tytöt ovat Nässun mieleen, mutta pojat eivät niinkään. Nässu karvaturpa etsii omaa kotia, jossa arvostetaan iloista luonnetta komeaa ulkonäköä enemmän, koska partakarvat saattavat sojottaa hieman sinne sun tänne. Nässuli on noin 15 kg.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.