Nässu

Lisätty sivulle: 2017-04-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nässu
5.6.2017 Nässu sai kodin toisen Rekkukoiran kaverina

***

Kastroitu uroskoira, 9v

9.5.2017 Nässu on toipunut hyvin kastroinnista ja huonojen etuhampaiden poistosta, eikä lääkärinkäynnillä todettu sydämen sivuäänikään aiheuta edelleenkään mitään oireita. Nässu tykkää kovasti juosta lelun kanssa pihalla ja olla puutarhatöissä mukana, mutta remmikäyttäytyminen ei ole Nässulla kovin esimerkillistä, lenkillä Nässu vetää ja haukahtelee vastaantulijoille, ja useamman koiran kanssa mentäessä Nässu haluaisi olla ehdottomasti se jonon ensimmäinen. Hoitotoimenpiteiden sietämisessäkin on vielä harjoittelemista; jos joku ei Nässusta ole mukavaa, se osoittaa sen selvästi murisemalla ja mukamas-nappaamalla, samoin käy, jos Nässu on saanut varastettua jotain, ja se pitäisi antaa pois. Herkkujen ilmestyminen käteen tosin muuttaa kummasti asiaa, ja vaihtokauppa kelpaa useimmiten.

28.4.2017 Nässu on mäyräkoiran ja villakoiran sekoitus, joka on alunperin Virosta tuotu yksityisesti, ja asustellut Suomessa. Nässu haukkuu ovea ja vieraita, vahtii tonttia ja on saanut elää hieman liian paljon ilman rajoja, mutta on kuitenkin ystävällinen ihmisille tutustuttuaan ja osaa olla toisten koirienkin kanssa hienosti. Kissoja Nässu jahtaa, kuten myös ulkosalla näkemiään pikkueläimiä. Nässu etsii eläkepäivikseen kotia rauhallisesta omakoti- tai rivitalosta, jossa ei olisi lapsia, mutta koirakaveri voisi olla. Painoa Nässulla on n. 9kg ja korkeutta noin 30 cm.

Nässu on kotihoidossa Hattulassa.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.