Nässu (nyk. Ossi)

Lisätty sivulle: 2012-03-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nässu (nyk. Ossi)
4.5.2012 Nässu sai kodin Järvenpäästä

***

Kuulumisia kodista:

8.5.2012 Kaksi yötä takana, kaikki on mennyt erinomaisesti! Nässu nimi tuntui meistä hieman vieraalta, joten kutsumme pikkuista Ossiksi. Ossi otti välittömästi haltuun talon, pihan ja perheen sekä myös Ossi nimen. Tuntuu olevan rohkea pikku kaveri ja pallolla on varmaan leikkinyt aikaisemminkin, niin hyvin se sujuu. Varsinainen sylikissa tämä meidän Ossi on, eikä hämäänny vaikka pitää hypätä tuolissa istujan syliin vähän korkeammallekin.

***

Kastroitu uros, noin 2v.

10.3.1012 Nässu on nuori, pieni karvaturri. Nässu on ystävällinen ja iloinen, mutta hieman epävarma, joten saattaa vähän vieraille haukkua ennenkuin tulee hakemaan nameja ja rapsutuksia. Nässu tulee toimeen tarhan muiden koirien kanssa, sekä vähän varauksella myös lasten kanssa. Ihan pieniä lapsia Nässu hieman pelkää, mutta ei ole mitenkään aggressiivinen. Nässu kuitenkin pelkää kissoja sekä korkeita paikkoja, joten syliin on mukava tulla vain kyykyssä. Nässu tarvitsisi kodin, jossa se olisi ainoana lemmikkinä ja saisi opetella kunnolla taas luottamaan ihmisiin. Ihan pienten lasten perheeseen Nässua ei luovuteta. Nässu käy kastraatiossa ennen uuteen kotiin lähtemistä.

Nässu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kastroidun koiran kulukorvaus on 250 €.