Nanda

Lisätty sivulle: 2009-01-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nanda
12.1.2009 Nanda sai kodin Sastamalasta

***

4.1.2009 Nandan lemipipuuhaa on köllötellä omalla pedillä lämpimässä. Sieltä on hyvä pilkistellä ja ihmetellä maailmanmenoa ja nostaa koivet kohti kattoa. Ulkoilu ei Nandan mielestä vielä ole kovin mukavaa, edes takki päällä, koska on kylmä, mutta urheasti pikkukaveri on opetellut tekemään asiat ulos. Ruoka ja sisäkoiran elämä maittaa ja toiveena olisi vielä rakastava koti, jossa viettää lokoisasti seuraavat reilut 10 vuotta.

1.1.2009 Nanda on löydetty autiotalosta suuren koirapopulaation kanssa. Nanda on kotihoidossa Suomessa, Turussa. Nanda on n. 1-vuotias narttu ja painoa löytyy 4 kg. Nanda on tullut toimeen hoitopaikan rauhallisen uros ja narttukoiran kanssa. Nanda on arka, mutta ystävällinen ihmisille ja välillä käy tutustumassa enemmän talon vilinään. Nanda antaa suorittaa nätisti hoitotoimenpiteitä. Tyttö ei ole sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa. Näitä asioita opetellaan parhaillaan.

Nandaa ei anneta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Perheessä olisi hyvä olla kokemusta aran koiran sopeuttamisesta normaaleihin rutiineihin.