Namibia

Lisätty sivulle: 2011-10-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Namibia
3.2.2012 Namibia jäi hoitokotiinsa kahden koiran kaveriksi

***

Narttupentu, noin 2,5kk

14.1.2012 Namibiasta ei oteta toistaiseksi kyselyitä

3.1.2012 Uudenvuodenaatto meni hyvin, Namibia ei välittänyt paukkeesta ja räiskeestä yhtään. Ulkoilu on lumen tultua tosi mukavaa. Hihnassakävely tosin on vielä aikamoista sähläämistä, mutta eihän sitä kaikkea kerralla opi. Pissavahinkoja ei ole sisälle enään mainittavasti tullut, isommat asiat tehdään kaikki sisälle, sitä Namibia ei ole vielä oppinut että nekin kuuluisi tehdä ulos. Namibia on tosi hauska pentu, joka nauttii ihmisten ja toisten koirien seurasta.

28.12.2011 Namibiasta “Namusta” on tullut reipas nuori neiti! Hän on mukana kaikessa, mielipuuhaa on mm. ruuan laitto tassut laitetaan mielellään kaikkeen ruokaan mikäli yletytään usein talossa kuuluukin Namu ei. Takkaakin hän lämmittää; kantamalla puita ympäriinsä… Namibia on kova komenteeraamaan nimeksi sopisi paremmin Justiina, hän yrittää komentaa meidän aikuista narttua sekä meitä ihmisiä, tuloksia ei ole tullut mutta yritys on hyvä kymmenen.
Ulkoilu on mukavaa, ellei sada tai tuule, kun täällä myrskysi kolme päivää niin Namibia ei tahtonut ulos ollenkaan ettei neidin herkkä hipiä kastu, ja tälläkin hetkellä saatetaan ulkoilla vaikka kuinka kauan niin asiat tullaan tekemään sisälle paperille.

Eroahdistus on kova, sitä harjoitellaan yksinoloharjoituksilla, mutta “itku” on kaikesta huolimatta valtava vaikka koirakaveritkin ovat toisessa huoneessa ja “Namu” näkee heidät. Yksinollessaan Namibia ei tuhoa mitään ainoastaan itkee itsensä aivan väsyksiin. Namibia on oppivainen pentu, joka tarvitsee määrätietoisen omistajan.

20.12.2011 Namibia on kotihoidossa Harjavallassa. Namibia on muutaman päivän harjoitellut kotikoirana oloa kahden isomman koiran seurana, eroahdistusta on huomattavissa, hän leimautuu todella paljon tyttäreemme, yksin oloa olemme harjoitelleet lyhyitä aikoja silloin hän ei sanottavasti ole tuhonnut paikkoja ainoastaan “itkee”.

Asiat tehdään hienosti paperille tai ainakin viereen, vaikka päivärytmi on melkolailla säännöllinen niin ulos hän ei ole vielä oppinut asioilleen.
Reipas normaali pentu, josta joku saa hienon ystävän itselleen seuraavaksi 15-vuodeksi.

17.10.2011 Namibia (naaras 2,5 kk lokakuu 2011) etsii kotia Kohtla-Järven tarhalla.

Namibia, Kongo, Tunisia ja Libya ovat samaa sisarusparvea, jotka on toimitettu tarhalle yhdessä vanhempiensa kanssa. Todennäköisesti kotiolot eivät ole olleet kovin hyvät. Pentuja oli yhteensä 10 kpl, mutta tällä hetkellä ei ole tietoa säästettiinkö vain nämä neljä kotia etsimään, koska tarha oli aivan täynnä pentujen tulohetkellä ja pentuja oli paljon ja ne vievät paljon työntekijöiden resursseja.

Pennut ovat iloisia ja reippaita ja niistä kasvaa ainakin keskikoisia ellei peräti suuria. Rotuperimä on varsinainen sekametelisoppa, ja sieltä löytynee jotain terrieriä/snautseria, mutta varmasti paljon muitakin rotuja.

Tulevan omistajan tulee varautua, ettei pentu ole tullessaan sisäsiisti, eikä osaa kulkea hihnassa ja hyvin suurella todennäköisyydellä yksin jäädessään sisustaa asuntoa myös uuteen uskoon. Pennut etsivät aktiivisia koteja, jotka ovat valmiita tekemään muutakin koiran kanssa kuin vain lenkkeilemään sekä sitoutuvat koiran pitoon seuraaviksi mahdollisiksi 15-vuodeksi.