Nala

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Viro

Sijainti: Suomi

Nala kaipailee rauhallista eläkekotia

06.11.2019 Ystävällinen ja rauhallinen Nala etsii uutta kotia. Nalan perimässä on luultavasti ainakin collieta muista roduista ei ole tietoa. Nala haistelee vieraan rauhallisesti ja tämän jälkeen vieras kiinnostaa juuri sen verran kun herkkuja taskussa on jäljellä. Enemmän omissa oloissaan viihtyvä jo elämää nähnyt tyttö ei tule toimeen toisten koirien kanssa, mutta koiriin tottuneen kissan kanssa elo sujuu. Hihnalenkeillä kävelee reippaasti, ohikulkeville koirille saattaa joskus haukahdella. Nala on tottunut kerrostaloelämään ja ainoastaan ovikellon soidessa ilmoittaa kuuluvalla äänellä paikalla olostaan. Yksinolo sujuu myös hienosti ja tyttö on sisäsiisti. Nalalle haetaan kotia rauhalliselta asuinalueelta aikuiskodista eikä tyttöä sijoiteta lapsiperheeseen sillä lasten kanssa eläminen aiheuttaa Nalalle stressiä. Nala on sijaiskodissa Helsingissä ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.