Nadja

Lisätty sivulle: 2014-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nadja
1.2.2015 Nadja sai kodin Porvoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.3.2015 Nadja voi mainiosti.Tyttö on kasvanut ja kotiutunut hyvin. Roni, meidän saku-uros vahtii sitä välillä liikaakin ja antaa Natjan ottaa jopa luut siltä. Metsässä juostaan vapaana ja tulee siellä luokse käskystä. Kissoja tahtoo ajaa välillä, eikä ne edes räppää, joskus vähän tassulla taputtaa. Yöt nukkuu isännän ja minun keskellä tai Ronin kyljessä. Nadja on melkein sisäsiisti, joskus päivällä on pissat sisällä jos koirat ovat olleet kaksistaan. Täyysin lasten koira. Ronin perään vinkuu kun Ronin kanssa ollaan ulkona. Kova tyttö lukemaan, kaikki paperit pois sen ulotuvilta. Pehmoleluista tykkää, niitä sillä on paljon, myös kengät kelpaa. Ei riko,kantaa vain tytön sänkyyn. Syö myös hyvin, paino nyt 13kg. Isäntä,joka oli vähän eri mieltä uudesta koirasta,lellii sitä nyt vähän liikaakin. Aivan ihana koira.

***

Leikattu narttupentu, 3 kk

29.12.2014 Nadja (17394) on 3 kuinen tyttöpentu Tallinnan tarhalla. Nadja on syntynyt tarhalla. Sen emo löydettiin kaduilta harhailemasta ja tuotiin tarhalle turvaan. Emo synnytti seuraavana päivänä 12 pentua. Todennäköisesti perimässä on saksanpaimenkoiraa ja rotikkaa, joten tulevassa kodissa oltava kokemusta näistä roduista. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Koulutukseen ja käytöstapojen opettamiseen on tulevan kodin sitouduttava. Kuva myös emokoirasta.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.