Mysterio

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mysterio
03/2007 Mysterio sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia kodista:

9.5.2007 Hogan, Cena, Booker, Nitro, Mysterio ja Edge olivat pentue, josta joukon tumma, energinen narttu Mysterio, jota luultiin aluksi urokseksi suunnisti Suomeen maaliskuun puolessa välissä. Järjestelyt hoituivat hienosti Rekku Rescuen Mirkun antamien ohjeiden mukaan. Tallinnan Mere-keskuksen parkkipaikalta haettaessa Mysti oli selvästi peloissaan, eikä olisi ensi alkuun halunnut erota veljestään Hoganista. Mysterio jouduttiin kantamaan koko matka satamaan ja vielä laivaan, eikä se kovin helppoa ollut 20kg koiran ja muiden ostosten kanssa. Eckerö Linelta järjestyi kuitenkin kätevästi koirahytti, jossa voitiin lepäillä matkan ajan ja tutustua toisiimme. Mystille maistui jo matkan aikana kuivamuona ja se oli todella leikkisä ja hakeutui viereen makoilemaan ja pureskelemaan. Laivalla liikkuneet ihmismassat hämmästyttivät pentua. Satamasta kotiin tulo onnistui hienosti ja kotipihalla meitä odottikin vanhempi koiramme Chili, joka on siis Chihuahua. Mysti yritti heti alkuun tehdä selväksi kovaäänisellä ulvonnallaan, kuka on pomo, mutta sisäänpäästyään koirat alkoivat jo riehakkaasti leikkiä pitkin asuntoa.

Tosin Mystin otteet olivat aika rajuja Mysti on kotiutunut todella hienosti, paljon paremmin mitä ensi alkuun kuviteltiin. Pentu ei missään vaiheessa ole osoittanut ikäväänsä, vaan jo ensimmäisen yönsä se nukkui leppoisasti vieressämme. Ruoka maistuu pennulle, mutta selkeästi huomaa, että menneisyydessään se on joutunut taisttelemaan ruoastaan, sillä mikään tai kukaan ei pidättele Mystiä, kun on kysymys syömisestä. Mysti nauttii täysin rinnoin ulkoilusta metsissä ja mielenkiintoisista tuoksuista. Aluksi ihmiset, autot ja muut koirat pelottivat todella paljon, mutta nyt Mystistä on tullut auto- ja ihmisystävällinen ja pienen rähjäämisen ja tutustumisen jälkeen myös tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa ja yllyttää ne aina riehakkaaseen leikkiin! Suosittelen ehdottomasti kaikille, joilla on vaan mahdollisuus adoptoida koira Virosta antamaan koiralle uuden elämän välittävässä kodissa!

***

Mysterio todettiinkin nartuksi :). Hogan ja Mysterio ovat hoitokodissa Tallinnassa ja etsivät omaa kotia.

Hogan, Cena, Booker, Nitro, Mysterio ja Edge ovat 6 mustaa pentua Tallinnan loomade hoiupaikissa reg 4765-4770. Booker ja Edge ovat pidempikarvaisia ja loput 4 lyhytkarvaisia.

Pennut ovat syntyneet 14.11.2006 työmaa-alueelle, josta ne 30.1 siirrettiin tehon tarhalle kotia etsimään. Pentujen emä toimii alueella vahtikoirana. Emä on väriltään musta ja on noin saksanpaimenkoiran kokoinen. Isä on puolestaan naapurin musta keskikokoinen uros.