Mustapippuri

Lisätty sivulle: 2011-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mustapippuri
24.2.2011 Mustapippuri sai kodin Järvenpäästä.

***

15.2.2011 Mustapippuri on sekarotuinen koiranpentu, joka on syntynyt arviolta marraskuun alussa 2010. Mustapippurin vanhemmista ei ole tietoa, mutta pienikokoisia ne ovat. Mustapippurin ja sen sisaruten kohtalona on ollut syntyä virolaiseen pentutehtaaseen. Ylen Silminnäkijä-ohjelma teki dokumentin pentutehtaista ja kuvamateriaalin sekä todisteiden saamista varten paikallaolijat tekivät poikkeuksellisen päätöksen ostaa pentue pois myyjältä. Mustapippuri sisaruksineen on elävä esimerkki siitä, ettei hämäräbisnestä kannata tukea ostamalla pentua, jos ei tiedä minkälaisista oloista se tulee ja jos pennun emoa ei omin silmin sen kotona näe.

Pentueen tie vei löytöeläintarhalle, missä heiveröiset koiranalut viettivät aikaa noin kaksi kuukautta eli niin kauan, että ne oli mm. sirutettu ja rokotettu ja valmiina etsimään koteja, missä niistä ei ikinä tule tuotantovälineitä ja pentukoneita. Tulevan omistajan tuleekin siis steriloida Mustapippuri sen ollessa siihen tarpeeksi vanha. Mustapippuria ei myöskään anneta kotiin, jossa on kastroimaton uroskoira. Sisarukset Mustapippuri ja Valkopippuri ovat nimensä mukaisesti varsin aktiivisia, pippurisiakin, pieniä koiranpentuja. Sisarukset ovat tällä hetkellä totuttelmassa kotielämään Vantaalla hoitopaikassa jossa on muita koiria ja kissoja.

Luovutusmaksu on 200 euroa, mikä sisältää mikrosirun, rabiesrokotukset, kolmoisrokotukset, sisäloishäädöt, ulkoloishäädöt, EU-passin ja traces tarkastuksen.