Murri (nyk. Sebastian)

Lisätty sivulle: 2010-04-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Murri (nyk. Sebastian)
14.5.2010 Murri sai kodin Enonkoskelta.

***

Kuulumisia kodista:

30.6.2010 Murri, tai meille Sebastian on aivan ihana koira. Sebastian on
kotiutunut meille täydellisesti, on aina iloinen ja täynnä toimintaa,
energiapakkaus! Meillähän Sebastianilla on mahdollisuus juoksennella
pihalla vapaasti ja metsäteillä kävelylenkeillä tarvitsee vain harvoin
talutushihnaa. Sebastian tulee myös heti, kun vihelletään ja on
muutenkin oppivainen.

Alussa Sebastian pelkäsi hiukan miehiä, mutta nyt enää harvoin.
Kissan kanssa on vielä vähän kissa-koira suhde, joskus makaavat
samalla sängyllä, mutta jos kissa tekee “väärän” liikkeen, silloin se
saa kyytiä!

***

17.4.2010 Murri odottaa kotia Virumaan tarhalla/kotihoidossa tarhan työntekijän luona.

Murri on 16.3 löydetty pienikokoinen terrieripoika. Säkäkorkeus Murrilla on n. 30 cm ja ulkonäöllisesti poika muistuttaa hieman cairninterrieriä. Ikää pojalle on arvioitu sellaiset 1-2 vuotta. Poika käyttäytyi tarhalla nätisti, välillä piti piipata, kun lenkkeilyttäjä ei edennyt vaan seisoi paikalla. Muuten Murri oli mukava lenkitettevä, eikä poika haukkunut juurikaan. Kotioloissa poika saa enemmän itsevarmuutta ja luonnettakin tulee löytymään. Murri on ihmisystävällinen. Murrilla oli löydettäessä kasvain etujalan läheisyydessä, johon on nyt kasvanut karvaa. Operaatioon kerätään parhaillaan varoja ja se tullaan hoitamaan ennen uuteen kotiin menoa. Murri on rokotettu ja mikrosirutettu. Murri etsii rakastavaa kotia ja kaipaa lenkkeilyseuraa sekä nuorelle pikkukoiralle järjestettäviä aktiviteetteja.

Murri luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Murrin Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan Murri suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus pojasta on 150 euroa. Tulevan omistajan toivotaan mahdollisuuksien mukaan osallistuvan operaatiosta aiheutuviin kuluihin. Operaation kustannusarvio on 1000 kroonia, joka on n. 64 €.