Mukki (nyk. Osku)

Lisätty sivulle: 2009-05-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mukki (nyk. Osku)
19.7.2009 Mukki sai kodin Riihimäeltä

***

Uros, noin 6v.

24.6.2009 Mukki-poika odottelee yhä uutta kotia tarhalla. Mukki on hellyyttävä pikkumies. Poika tuntuu kovasti olevan ihmisten perään ja jälleen kerran Mukki vastaanotti minut iloisesti hyppien ja syliin tunkien:) Mukki tykkää kovasti narttukoirista ja esimerkiksi Baara-tytön seura oli pojalle varsin mieluista. Kissoihin Mukki suhtautui ainakin tarhalla hyvin neutraalisti eivätkä ne aiheuttaneet pojassa oikeastaan minkäänlaista reaktiota.

10.6.2009 Persoonallisen näköisessä Mukkissa on jotain todella koskettavaa. Kovin moni tuntuukin ihastuneen tähän pienikokoiseen karvakasaan enkä ihmettele sitä lainkaan:). Mukki pitää kovasti ihmisistä ja minutkin se on vastaanottanut joka kerta luottavaisen oloisena: Mukki nostaa etutassut ihmisen syliin ja antaa muutaman kostean tervehdyksen kasvoille:)

Hihnassa Mukki kävelee mukavasti merkaten tarkasti polkunsa. Tytöistä Mukki tykkää kovasti ja on joutunut tästä syystä jo tappeluunkin tarhalla. Mukkilla on tästä muistona muutama tikki kyljessä. Tätä kahakkaa lukuunottamatta Mukki on tullut hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja se asustikin samassa häkissä jo kodin saaneen Zantel-pojan kaverina. Mukki on mukavanoloinen herrasmies joka olisi jo valmis jättämään tarhaelämän taakseen nauttiakseen kesästä oman perheen seurassa.

Mukki luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi Mukkilla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.