Muki-Mäykky

Lisätty sivulle: 2012-01-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Muki-Mäykky
26.1.2012 Muki sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

8.2.2012 Hei täältä Helsingistä! Laivamatka sujui alkupelon jälkeen melko mukavasti. Tullikoirien haistelujen jälkeen olikin taas nelivedon makua kohti ulos. Terminaalista päästyämme pääsi ensimmäinen helpotus ja matka jatkui. Automatka sujui myös hyvin. Pärnun päässä oli matkalla pienet pahoinvoinnit olleet sekä juuri kotia päästessämme pienet puklaukset autoon. Nyt ollessamme kotiutunut uskomattoman hyvin. Tänään ollaankin sitten pissitty ulos mikä onkin paljon mukavempaa, tuumii Muki. Tosin välillä tulee toki sisälle vielä. Mutta ajan kanssa tämäkin puoli järestynee. Ruokakipponikin ei täytenä pysy tarkka kun olen ja nuolen seuraavaa kertaa varten :)
Aivan fantastinen, hellyyttävä kaveri.
Muutamia valokuvia uudesta kodistani.

T:Muki

***

5.1.2012 Muki on alle 1 vuotias, eloisa mäyräkoirasekoitus Pärnun löytöeläintarhalla

Muki suhtautuu ihmisiin iloisesti ja haalii herkut suuhunsa vaikka suoraan taskusta. Poika asuttaa häkkiä kahden muun pennun kanssa ja tulee hyvin näiden kanssa toimeen. Muki olisi myös kovasti menossa tutustuman kaikkiin muihinkin koiriin.

Lenkillä kiinnostavinta ovat mäyräkoiramaiseen tapaan jäljet ja myyränkasat, ja niitä metsästetäänkin hihna ojossa eikä paljon muuta huomatakaan:) Muki antaa hyvin käsitellä itseään eikä ole kamerastakaan ihmeissään vaan rientää nuolaisemaan linssiä kun huomaa että kyykistyn:)

Muki on iso rotuisekseen ja ikäisekseen, painoa on jo noin 12- 15 kiloa. Käyttäytymiskoulutusta poika ei todennäköisesti ole saanut ja onkin aika villi ja innokas hyppimään. Uuden kodin onkin oltava valmis panostamaan hihna- ja tapakoulutukseen.

Muki luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi Mukilla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Muki kastoidaan ennen kotiin menoa. Kulukorvaus 200 euroa.