Muki

Lisätty sivulle: 2008-07-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Muki
29.8.2017 Muki sai kodin Nokialta

***

Uroskoira 9v

23.8.2017 Muki etsii uutta kotia eläkevuosikseen. Muki on lempeä, kiltti ja ystävällinen kaikille. Muki tulee toimeen koirien kanssa, ja uudessa kodissa voisi hyvinkin olla vaikkapa leikattu narttu kaverina. Paras koti Mukille olisi aikuisperheessä, rivitalo tai omakotitalossa. Muki kävi eläinlääkärissä, missä tehtiin terveystarkastus, poistettiin hammaskivet ja yksi huono hammaskin, mutta sydämestä löytyneen sivuäänen takia Mukia ei kastroitu. Sydänvika on kuitenkin tällä hetkellä oireeton, joten Muki ei tarvitse lääkitystä ja voi elää täysin normaalia koiranelämää juosten, lenkkeillen ja leikkien. Mukin säkäkorkeus on 47 cm ja paino 15 kg. Muki on kotihoidossa Hattulassa.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***

23.8.2008 Muki sai kodin Helsingistä.

***

11.8.2008 Muki asustelee Virumaan tarhalla koira-aitauksessa yhdessä kahden muun pennun kanssa. Näistä kolmesta pennusta Muki oli selvästi se kaikkein rauhallisin ja hiljaisin. Muki vastaanotti ihmisen todella iloisesti ja luottavaisen oloisesti ja se kaipasi kovasti ihmisen seuraa ja huomiota.

Mukin kanssa käytiin pienellä lenkillä ja poika käveli yllättävän nätisti hihnassa. Toki se innostui välillä vetämään ja omaa tahtoakin tältä pikkuiselta tuntui jo löytyvän:).

29.7.2008 Muki on n. 3 kk ikäinen sosiaalinen vesseli, toisiin koiriin tottunut. Säkä n. 40 cm ja koirasta tulee keskikokoinen. Muki ei aristellut vieraita ihmisiä.