Mõshka (nyk. Muska)

Lisätty sivulle: 2012-06-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mõshka (nyk. Muska)
21.6.2012 Mõshka (nyk. Muska) sai kodin Kuopiosta.

***

Kuulumisia kodista:

08/2012 Laitan ohessa muutaman kuvat Muskan kesästä. Meillä on mennyt erittäin hyvin ja koirulit tulevat hyvin toimeen keskenään. Muskalla on lähtenyt lähes koko karva ja nyt onkin hyvä helteitä ottaa vastaan. Koirilla ei ole vielä keskenään leikkiä syntynyt, mutta muuten ovat kuin paita ja peppu :-D. Muska onkin enemmän sellainen sylivauva ja Lucky taas tykkää remuta ja leikkiä. Kunhan tulevat ennemmän tutuiksi niin uskon että leikkiäkin syntyy. Mukavaa loppukesää teille kaikille :-D

27.6.2012 Kotimatka Kuopioon meni hyvin ja kotiutuminen on alkanut. Moshka on aivan ihana typykkä ja kaikki ovat häneen hullaantuneet. Annoimme hänelle uuden nimen, joka on Muska ja hyvin hän sen nimekseen tunnistaa. Olemme käyneet pesulla ja turkki on harjattu, josta karvaa lähti aivan mahdottomasti, mutta onneksi Muska rakastaa harjaamista :-D. Kaikki toimenpiteet ovat hänelle mieluisia ja saa olla hoidettavana vauvana. Toinen koiramme ei viihdy vieressä unikaverina, vaan mieluummin ovella vahtina, mutta Muska on nukkunut vieressämme ensimmäisestä yöstä lähtien. Hyvin on mennyt yhteiselo toisen koiramme kanssa, vielä ei ole leikkiä syntynyt, vaikka toinen koiramme kantoi Muskalle pallon ja yritti houkutella leikkimään. Uskon, että myöhemmin sekin onnistuu, sillä pikkuhiljaa on Muska alkanut osoittamaan, että ei ole vain sylivauva vaan hänessä on myös leikkisää tyttöä :-D. Muska on nauttinut oleskelusta vapaana pihassamme, välillä auringossa ja välillä varjossa makaillen, myös pieniä lenkkejä on tehty, mutta yritetty olla rasittamatta vaurioitunutta jalkaa.

22.6.2012 Pari kuvaa onnellisesta ja iloisesta Möskasta matkalla uuteen kotiin Suomessa.

***

1.6. Mõshka (n. 5-vuotta) odottaa kotia Tallinnan tarhalla.

Möshka on iloinen ja ystävällinen löytökoiratyttö.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 250 euroa.