Monti

Lisätty sivulle: 2013-01-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Monti
22.2.2013 Monti sai kodin Pornaisista.

***

Kuulumisia kodista:

4.2.2016 Terveiset Pornaisista! Monti on ollut meillä jo kolmisen vuotta ja on vallaton persoona. Autossa matkustelu onnistuu nykyään jo ilman oksenteluja. Montille tuli syksyllä koirakaveri ja nyt tammikuun lopussa kissakaveri. Kaikki on mennyt hyvin ja poika on ollut tosi terve. Kevään odotusta kaikille!

5.6.2013 Edelleen kaikki menee hyvin, on kotiutunut hienosti. Autossa matkustelusta ei juuri pidä, voi äkkiä huonosti. Kotona ei hauku, edes vieraille mutta toisille koirille kyllä, jos ne tekee tuijotus aloitteen. Lenkillä on parasta jos pääsee juoksemaan metsään vapaasti. Lämmintä kesää kaikille!

16.3.2013 Kaikki menee edelleen hienosti. Omat kulmat on jo tuttuja, joten niillä voi vaikka hieman isotellakin. Kyllä Monti haukkua osaa ja on aina yhtä hämmästynyt “ison pojan” äänestään. Vihdoin on saanut hieman painoa lisää, joten nyt on hyvä. Metsälenkit on ihaninta mitä tiedetään ja samoin palloleikki. Monti on todella fiksu ja oppii nopeasti uusia asioita. Olemme kaikki niin rakastuneita poikaan!

***

2-3 vuotias uros

Kuulumisia kotihoidosta:

20.2.2013 Monti on hyvin kiltti, ja haluaisi olla paljon sylissä rapsuteltavana. Uroksille Monti saattaa vähän urostella murisemalla, mutta se uskoo toisten koirien murinat kyllä myös, eikä aiheuta mitään rähinöitä. Montilla voisi olla vaikka omankokoinen narttu koirakaverina, nyt se tykkää selkeimmin vähän itseään pienemmän nuoren nartun seurasta, ellei siten ole niitä rapsutuksia tarjolla, sillä ihmisen läheisyys menee koirakaverin ohi kyllä kirkkaasti. Monti osaa mm. istu-käskyn ja tarjoaa sitä kyllä kerjätessään useasti. Monti sopisi varmasti kerrostaloonkin, sillä se ei vielä kertaakaan ole haukahtanut, ei vahtiakseen tai muutenkaan. Monti ei myöskään hauku vaikka toiset koirat haukuisivatkin ovea tai ääniä.

16.2.2013 Monti matkusti Suomeen kotihoitoon. Monti tuntuu olevan sisäsiisti, hellyydenkipeä pikku kerjuri, joten mitä todennäköisimmin Montilla on joskus ollut koti. Autoilusta Monti ei välitä, mutta ei voi pahoin eikä edes kuolaa, vaan koittaa piiloutua mihin tahansa koloseen turvaan. Monti vähän murisee saamastaan luusta toiselle koiralle, mutta ei rähjää eikä ole saanut minkäänlaista tappelua aikaan toisten koirien kanssa. Jos ihminen koittaa siltä ottaa luuta, se nappaa luun mukaansa ja vipeltää pois. Lenkillä se merkkailee kovasti, mutta osaa kulkea hihnassa oikein nätisti ja ainakin vielä ihmiset sekä koirat saa mennä ohi, mitä nyt vähän katsellaan perään.

***

1.2.2013 Montille lisätty uusia kuvia.

28.1.2013 Monti on iloinen ja ystävällinen poika, joka tulee toimeen ainakin narttukoirien kanssa. Uroksille se haukkuu, mutta ei haasta riitaa. Monti on alle polvenkorkuinen, ja vaikka Monti on löydetty kadulta, se vaikuttaa koiralta, jolla on ollut koti, jossa on tarjottu myös hellyyttä ja huolenpitoa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.