Mona (nyk. Nala)

Lisätty sivulle: 2012-06-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mona (nyk. Nala)
07/2012 Mona sai kodin Hämeenlinnasta.

***

Kuulumisia kodista:

Ajattelin kirjoittaa vähän kuulumisia. Meillä on mennyt tosi hyvin Mona sai uudeksi kutsumanimekseen Nala. Tulevat ihan hyvin juttuun Elviksen kanssa, molemmat ovat vaan vähän mustasukkaisia musta ja nala haluaa kamalasti olla sylissä ja silitettävänä.. :) elvistä kiinnostaa kamalasti peräpää, muttta on rauhottunut jo vähän sen kanssa eikä hössötä siinä kokoajan. Lenkillä ollaan joka kerta käyty yhdessä ja talutus sujuu hyvin vaikka molemmat koirat olisi mulla käsissä. Nala ei hauku, pissaa, riehu eikä tee tuhojaan sisälle :) Koirat olen sulkenut eri huoneisiin kun lähden pois kotoa eikä mitään haukuntaa ole ilmennyt vielä. Olen tosi tyytyväinen tähän tyttöön vielä kun hän siitä vähän rohkaistuu niin eiköhän Elviskin ole ojennuksessa sen jälkeen :)

***

Mona (n. 1,5 vuotta) etsii kotia Tallinnassa.

24.6.2012. Mona on kooltaan n. 55 cm ja painoa tytöllä on n. 25 kg. Rotuperimältään tyttö on mahdollisesti bokserisekoitus. Mona on luonteeltaan leikkisä, kuten nuorelta koiralta voi odottaakin. Monan kodissa voi olla uroskoira, mutta narttukoiralliseen kotiin Monaa ei varmuuden vuoksi suositella. Joillekin ihmisille Mona saattaa häkissään haukkua aluksi, joka on melko tyypillistä tarhakoirille, mutta tutuille Mona on mitä mahtavin ja ystävällisin koira. Mona on odotellut tarhalla jo useamman kuukauden ja koirakokemusta ja koiraharrastuksista pitävä koti olisi tytölle hakusessa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa