Momo

10.06.2013

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Momo etsii kotia ainoana lemmikkinä vilkasta koiraa kaipaavasta perheestä.

24.8.2019 Momo on opetellut ja oppinut sijaiskodissa kaikenlaista, ja osaa jo peruskäskyjä ja hihnakäyttäytymistä. Yksinolo voi olla vielä joskus äänekästä, eikä Momo tule olemaan koskaan tavallinen kerrostaloasukki, vaikka äänille Momo ei haukukaan. Kerrostalo tulisi siis kyseeseen vain, jos tyttö ei joudu olemaan pitkiä aikoja yksin. Momolle etsitäänkin kotia mieluiten omakotitalosta, tai kodista, jossa oltaisiin paljon kotona. Momo tapaa innokkaasti uusia ihmisiä ja on varsinainen sylikoira.

12.7.2019 Energinen ja paljon huomiota kaipaava kettuterrieri Momo kärsii jonkin verran eroahdistuksesta ja on enemmän maalais- kuin kaupunkilaiskoira. Momo voi tulla toimeen toisten koirien kanssa lyhyissä kohtaamisissa hyvin, mutta eläminen toisen koiran kanssa saman katon alla johtaa lopulta riitoihin, ja tästä syystä Momo luovutetaan ainoaksi lemmikiksi. Momolle ei ole opetettu juuri mitään, mutta Momo tykkää hurjasti ihmisistä. Tytön tarvitsisikin oppia vielä hyviä tapoja ja tarpeellisia sanoja, ja uudelta omistajalta odotetaan koulutustaitoja.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 12-18

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.