Momo

10.06.2013

Alkuperä: Suomi

04.03.2020 Momo sai kodin

24.1.2020 Iloinen Momo odottaa yhä omaa kotiaan. Momo on reipas lenkkeilijä ja ottaa kaikki ihmiset avosylin vastaan sekä ulkosalla että sisällä. Kaupungissa liikkuminen on Momolle arkipäivää, mutta koti voisi hyvin löytyä metsälenkkienkin keskeltä. Momo on sijaiskodissa Uudellamaalla, ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

24.8.2019 Momo on opetellut ja oppinut sijaiskodissa kaikenlaista, ja osaa jo peruskäskyjä ja hihnakäyttäytymistä. Yksinolo voi olla vielä joskus äänekästä, eikä Momo tule olemaan koskaan tavallinen kerrostaloasukki, vaikka äänille Momo ei haukukaan. Kerrostalo tulisi siis kyseeseen vain, jos tyttö ei joudu olemaan pitkiä aikoja yksin. Momolle etsitäänkin kotia mieluiten omakotitalosta, tai kodista, jossa oltaisiin paljon kotona. Momo tapaa innokkaasti uusia ihmisiä ja on varsinainen sylikoira.

12.7.2019 Energinen ja paljon huomiota kaipaava kettuterrieri Momo kärsii jonkin verran eroahdistuksesta ja on enemmän maalais- kuin kaupunkilaiskoira. Momo voi tulla toimeen toisten koirien kanssa lyhyissä kohtaamisissa hyvin, mutta eläminen toisen koiran kanssa saman katon alla johtaa lopulta riitoihin, ja tästä syystä Momo luovutetaan ainoaksi lemmikiksi. Momolle ei ole opetettu juuri mitään, mutta Momo tykkää hurjasti ihmisistä. Tytön tarvitsisikin oppia vielä hyviä tapoja ja tarpeellisia sanoja, ja uudelta omistajalta odotetaan koulutustaitoja.