Mömmik

Lisätty sivulle: 2012-04-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mömmik
13.10.2012 Mömmik sai kodin Lohjalta Roope-koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia:

10.8.2013 Mömmik kävi tapaamassa entistä hoitomammaansa. Mömmik meni alkuun oman mamman tuolin alle piiloon, mutta kun Tarvo tuli sisälle ja ryömi pöydän alle makkaran kanssa, niin johan Mömmik valpastui; hei tuo on se joka häntä kädestä syötti, kun ekan kerran tähän taloon tulin, ja otti makkaraa Tarvon kädestä. Mentiin sitten ulos koirien ja mikä ihana näky, Mömmik juoksi kuin aropupu Roopen kanssa. Neela ja Nenna pennut mukana leikeissä ja kaikilla oli niin mukavaa. Mömmikki on vielä arka poika, mutta kehitys on ollut huimaa kun muistaa mistä lähdettiin.

Nyt on Mömmik pojalla koti, jossa on annettu aikaa reipastua ja isoveli Roope on ollut isona apuna tässä asiassa:)

Mömmik on päässyt myös julkkis kun pääsi hoitomamman työpaikkalehteen, siinä oli juttua Mömmikistä ja kuva ihan ekoina päivinä otettu vielä. Nyt asiat Mömmikillä hyvin, suuri kiitos Mömmikin mammalle ja isoveljelle. Kuvat kertokoon loput.

Rakas Mömmik hoitomamman luona
Mömmik, isoveli Roope ja hoitomamman nykyiset hoidokit Neela ja Nenna
Mömmik ja isoveli Roope

***

Kastroitu uros

Kuulumisia kotihoidosta:

12.10.2012 Sairasloma loppui nyt. Olen jo ihan hyvässä kunnossa niinkuin kuvista voitte päätellä. :) Nyt olen siinä kunnossa, että ulkoilu on tosi mukavaa puuhaa ja varsinkin kun saan juosta vapaana. :)

Omaan kotiin lähden 13.10.2012 Roope-koiran pikkuveljeksi Lohjalle.

25.9.2012 Kuvia Mömmikistä ja yön kotihoidossa olleesta Reidarista.

15.9.2012 Kuvia Mömmikistä ekana päivänä Suomessa.

14.9.2012 Mömmik siirtyi kotihoitoon Somerniemelle.

9.7.2012 Mömmik sai tarhareissulla lisänimen pusupoika, koska poika on kovin ihmisrakas ja poika myös tykkää osoittaa tämän valitulle kohteelleen. Lenkkeily on kovasti pojan mieleen, samoin makoilu varjossa ihmisen seurassa. Koirakaverit ovat jees edelleen, eikä asumismuodollakaan ole suurempaa väliä. Turkinvaihto oli parhaillaan menossa ja poika nautti harjaamisesta.

3.4.2012 Mömmik on sivuillamme kotia etsivän Bambin ja Pastorin kanssa samasta poppoosta, jotka on otettu pois omistajalta. Mömmik on porukan rohkein ja luonteeltaan poika on kovin ihmisrakas. Poika myös tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Mömmik on jonkinverran tottunut hihnakävelyyn ja poika etsiikin reipasta lenkkeilystä pitävää kotia itselleen. Mömmik painaa n. 30 kg. Ikää Mömmikillä on muutama vuosi.

Koira luovutetaan uuteen tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta 250e.