Mõmmi-tyttö

Lisätty sivulle: 2010-05-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mõmmi-tyttö
10.8.2010 Mõmmi sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

9.8.2010 Mõmmi on sijaiskodissaan alkanut kiinnostua erilaisista leluista. Lisätty kuvia tyttösestä lelujensa kanssa.

31.7.2010 Mõmmi saapui Turkuun hoitokotiin ja odottelee siellä omaa omistajaansa. Mõmmi on reipas, ystävällinen, noin 35-kiloinen tyttö, se on myös steriloitu. Se päätyi vajaa vuosi sitten hoitolaan entisen omistajan hylkäämänä ja sai pennut pian sen jälkeen. Pennut löysivät kodit, mutta Mõmmin omistaja ei ole vielä löytynyt.

***

8.7.2010 Mõmmi-tyttö odottelee omaa kotiaan, nykyisessä hoitopaikassa, koirahotellilla, alkaa olemaan täyttä ja Mõmmi kaipaa kiireellä omaa omistajaa. Mõmmi sopii perheeseen, jossa ei ole varmuuden vuoksi narttukoiria.

24.5.2010 Mõmmi-tyttö on noin kaksivuotias tyttö Raplassa hoitokodissa.

Se muistuttaa suuresti labradorinnoutajasekoitusta ja on kooltaankin lapukan kokoa. Mõmmi on rauhallinen, tulee toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa ja rakastaa ihmisiä. Mõmmi vaikuttaa myös kovin kontaktinhaluiselta ja on mielellään tekemässä ihmisen kanssa kaikenlaista.

Kulukorvaus Mõmmi-tytöstä on 200 euroa. Se luovutetaan steriloituna, rokotettuna, tunnistusmerkittynä, loishäädettynä ja sillä on EU-passi. Mõmmi on tuotu maahan edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuontisäädöksiä noudattaen, ja siitä on ilmoitus Eviraan ja Traces-järjestelmään.