Molly

28.07.2015

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Iloinen ja ystävällinen Molly vailla uutta kotia

20.12.2018

Ovikellon soidessa ei kuulu haukahdustakaan. Molly tulee eteisessä vastaan iloisesti häntää heiluttaen ja saatuaan namipalan, tytöstä saa samantien ystävän, joka ei pusujaan säästele. Molly on erittäin ihmisrakas, herkkä tyttö joka ei kuitenkaan tule toimeen toisten koirien kanssa. Tästä syystä Mollylle etsitään kotia ainoana lemmikkinä. Rotuperimänä tytöltä löytyy staffia sekä saksanpaimenkoiraa, Molly onkin koira, joka kaipaisi liikunnan lisäksi myös aktivointia. Sisätiloissa on rauhallinen, ulkona jaksaa touhuta ja juosta. Mollyn hihnakäytös vaatii vielä koulutusta, kävelee nätisti mutta vastaantulevat koirat saavat tytön tuijotuksen jälkeen rähisemään. Tyttö ei siis ole koirapuistokoira eikä varmaankaan koskaan sellaiseksi tule. Mollylle etsitään kotia rivi-tai omakotitalosta, tulevalta kodilta odotetaan koirakokemusta ja sitoutumista kouluttaa Mollyn hihnakäytöstä paremmaksi. Ei sijoiteta lapsiperheeseen, sillä Molly stressaantuu helposti lasten äänekkäistä leikeistä. Molly asustaa tällä hetkellä Espoossa ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.