Molla

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Molla
02/2006 Molla sai kodin.

***

Kuulumisia hoitokodista:

6.2.2006 Molla ei ole enää yhtään pissannut sisälle, on siis sisäsiisti. Ruuan varastelu ja pöydille hyppiminen on loppunut, voi oikeastaan sanoa jo että kokonaan. On edrlleenkin oikein kultainen tytteli=) Osaa (namin kanssa) istua ja mennä maahan käskystä. Voi pitää lenkillä vapaana, tulee nätisti luokse kutsusta. Ollaan tässä pohdittu tytön vahtimista ja voisin itse koiran antaa rivitaloonkin.

14.1.2006 Molla on voinut oikein hyvin, on ihastuttava neiti, joka antaa kauniisti leikata kynnet harjata ja pesukin sujui ongelmitta. Myöskään ongelmia ei ole ollut tämän meidän lauman kanssa. Danan kanssa eivät toisistaan välitä, jermun ja Sulon kanssa leikitään nätisti. Molla on varsinainen ruokavaras, eikä ihan täysin sisäsiisti, tosin nyt ollaan jo parempaan päin. Kävelee nätisti hihnassa, eikä räyhää vastaantuleville. Isona koirana vaatii kunnon peruskoulutuksen ja suosittelisin etsimään kodin jolla on kokemusta laumanvartija rotuisista koirista. Kovin ihmisrakas ja vaatii puuhaa, muuten kyllä keksii jotain omaa askartelua. Näin on kovin vaikea koiraa kuvalla, niin mahtava pakkaus tuo on=). Tulee toimeen myös lasten kanssa.

Molla tulee erittäin hyvin toimeen Jennin lauman kanssa, Sakemanni Jermu on pomo selkeästi ja Molla alistuu sille mukisematta. Sulolla ja Mollalla on välillä pieniä valtataisteluita, mutta hyvin pieniä murinaa vaan. Lenkillä Molla on rauhallisuuden perikuva, löntystelee rauhassa ja välillä pysähtyy tarkkailemaan,vähän sellainen taivaanrannan maalari:D Poikien kanssa taas peuhataan sisällä ja yrittipä saada miisu-kissaakin leikkimään kanssaan. Tapoja neidillä ei kyllä ole ollenkaan, kaikki mahdolliset ruoat varastetaan tiskipöydiltä ja pöydille se hyppää kuin ketterä terrieri ilman että ääntäkään kuuluu ;) Se on sellanen ylikiltti tapaus että sen sais varmaan vääntää vaikka solmuun ennen kun inahtaakaan.

***

Molla etsii uutta kotia, vain ainoaksi koiraksi kotiin, jossa on kokemusta vastaavantyyppisistä koirista.