Mistyy

Lisätty sivulle: 2012-04-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mistyy
18.8.2012 Mistyy sai kodin Hyvinkäältä.

***

Mistyy (n. 1-vuotta, huhtikuussa 2012) etsii kotia kotihoidossa Turussa.

Kuulumisia kotihoidosta:

5.8.2012 Mistyy saapui kotihoitoon Turkuun. Mistyy matkasi autossa erittäin nätisti sekä kulki laivassa kauniisti portaat sekä ihmismassan keskellä ja laivalla nautti tuojien rapsuttelusta kovasti sekä loikolusta pedillä :) Tyttö oli kovin onnellinen, että pääsi pois koiratarhalta ja tytön käytöksestä näki, että on selvästi elellyt kotikoirana todennäköisimmin kerrostalossa.

***

9.7.2012 Kaunokais-Mistyylle koitti onnenpäivä, kun tarhavierailijat kävivät moikkaamassa tyttöä ja tyttö pääsi pitkälle lenkille. Välillä viilennyttiin varjossa, jossa Mistyy tykkäsi kovati hakeutua ihmisen lähelle. Lenkkeily on Mistyyn mielestä erittäin mukavaa hommaa ja näin kesäaikaan kelpaa selkääkin rapsuttaa nurmikkoon. Mistyy tulee nätisti toimeen muiden koirien kanssa ja se on mukavaa lenkkiseuraa. Mistyy on kiltti koira, joka kovasti pitää ihmisseurasta. Mistyy ei ole ronkeli asuinpaikan valinnan suhteen eli myös kerrostalo sopinee. Tärkeintä on rakastava perhe, jossa on koiranpaikka vapaana.

3.4.2012 Omistaja on joutunut luopumaan Mistyystä korkean iän takia. Mistyy on syntynyt kesäkuussa 2011 ja on vielä nuori ja energinen koiratyttö. Mistyy odottaa nyt sitä omaa kotiaan maatilalla Raplassa. Mistyy on tullut toimeen toisten koirien kanssa sekä se on tottunut kulkemaan hihnassa. Mistyy painaa n. 20 kg. Misty on myös ihmisrakas.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.