Miska

Lisätty sivulle: 2009-03-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Miska
21.6.2009 Miska sai kodin Vantaalta.

***

Miska on noin 4-vuotias uros.

Kuulumisia kotihoidosta:

23.5.2009 Miska odottelee uutta lopullista kotia hoitopaikassa Nurmijärvellä. Miska on aivan loistava, persoonallinen ja hauska pakkaus. Miska on nyt Suomessa kastroitu ja haava on parantunut hyvin. Painoa Miskalla on tällä hetkellä tasan 7 kiloa, ja se on eläinlääkärin mielestä juuri passeli Miskalle.
Miskan turkki on myös leikattu kastroinnin yhteydessä koska se oli todella huonossa kunnossa. Hoitotoimenpiteisiin ei Miska ole tottunut ja uuden omistajan onkin sitouduttava opettamaan Miskalle uusia asioita hiljalleen luottamuksen kasvaessa.

Miska on erittäin ihmisläheinen koira. Se on aina punkemassa itseään syliin kun jonnekkin istahtaa ja ei tunnu saavan tarpeekseen rapsutuksista. Miskasta löytyy kuitenkin myös tempperamenttisempi puoli ja se vaatii varman ja määrätietoisen omistajan. Se on kuitenkin nopea oppimaan ja nyt jo esim osataan odottaa nätisti ruokaa. Hihnassa kulkee mukavasti ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta on ollut sisäsiisti.

Miskasta huomaa että se on ollut kotikoirana sillä esim imurointi tai moppaaminen ei aiheuta pikkuherrassa minkäänlaisia reaktioita. Miska on myös työpäivän (8 h) ajan ollut nätisti kotona.

Miska etsii ehdottomasti lopullista ja pitkäjänteistä kotia. Tulee toimeen hoitopaikan kahden koiran kanssa mutta olisi varmasti tyytyväisin ainoana koirana saadessaan kaiken huomion :)

29.4.2009 Miska etsii uutta kotia. Varmuuden vuoksi ainoaksi koiraksi ja koirakokemusta omaavaan kotiin.

***

18.4.2009 Miska sai kodin Helsingistä.

***

3.4.2009 Miska vaikuttaa hauskalta pikkukoiralta. Sen turkki on huonossa kunnossa. Miska on ystävällinen koira joka kaipaisi jo omaa omistajaa. Se ei turkkinsa takia pärjää kovin hyvin tarhalla.

29.3.2009 Miska on elänyt elämänsä kotikoirana vanhan naisen kanssa mutta nyt emäntä on joutunut sairaalaan ja Miskalle etsitään nopeasti uutta kotia.
Miska on n. 34 cm korkea pieni koira. Ei uroksen kanssa samaan kotiin.
Miska etsii itselleen kotia jossa ollaan kiinnostuneita Miskan turkin hoitamisesta.

Miska luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 180 euroa.