Mirt (nyk. Helmi)

Lisätty sivulle: 2012-05-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mirt (nyk. Helmi)
7/2012 Helmi sai kodin Tampereelta

***

Narttukoira, noin 5-6kk, Espoossa

2.7.2012 Helmiä ollaan menossa katsomaan, ei uusia kyselyitä toistaiseksi.

17.6.2012 Helmille lisätty uusia kuvia, Helmi saa odotella omaa uutta kotiaan nykyisessä kodissaan kunnes hänelle sopiva aktiivinen koti löytyy.

Omistajan kertomaa – Paljon olen koiria nähnyt, mutta tämä veijari on kyllä ihmisrakkain kaikista. Ulkoillessa pitäisi jokainen vastaantulija saada moikata. Ja hurmaustaito on sitä luokkaa, että silittelijöitä riittää, sitten nuollaan naama. Koirapuistossakin tervehtii ensin ihmiset, sitten vasta koirat.
Käyttäytyy muutoinkin aina kun vaan on ohjelmaa mallikkaasti. Olemme esim. kulkeneet julkisilla kulkuvälineillä täysin ongelmitta. Helmi on kasvanut kovasti. Painaa tällä hetkellä noin 20kg, elikkä iso tyttö on kasvamassa.
Helmi on lähes sisäsiisti, mitä nyt joskus pikku pissut lorahtaa vanhingossa lattialle.

13.6.2012 Mirt etsii uutta kodia itsestään riippumattomista syistä. Mirt on aktiivinen ja energinen nuori neiti, joka tarvitsee liikunnallisen ja harrastuksista kiinnostuneen kodin. Mirtissä ei ole omistajan mukaan mitään vikaa, on aivan ihana koira. Mirt on erittäin sosiaalinen, rakastaa kaikkia ihmisiä, erityisesti lapset kiinnostavat.(Koko tosin asettaa rajoitteita pienten lasten suhteen). Mirt tulee myös hyvin toimeen toisten koirien kanssa.

***

24.5.2012 Mirt sai kodin Espoosta

***

Narttupentu, noin 3-4kk

14.5.2012 Mirt on aktiivinen, ystävällinen ja reipas nuori neiti. Mirt vaikuttaa hyvin helposti koulutettavalta ja oppimishaluiselta koiran alulta. Mirtistä kasvanee suurehko aikuisena.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa, mikäli Mirt steriloidaan tarhalla ennen kotiin tuloa kulukorvaus on 250euroa. Helmin kulukorvaus kodinvaihtajana on 100e