Minni

Lisätty sivulle: 2013-06-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Minni
19.10.2013 Minni (vaalea) ja Manni saivat yhteisen kodin Siilinjärveltä.

***

22.10.2013 Kuvaterveiset kotoa.

***
Naaras, noin 10v.

1.10.2013 Minni ja Manni odottavat edelleen sitä yhteistä ja rakastavaa kotia tarhalla. Usein tyttöjä on käyty varsinkin pienen koon takia rapsuttelemassa ja lenkkeilyttämässä, mutta kotia vaan ei ole löytynyt. Molemmat tytöt rakastavat ihmisen huomion kohteena oloa ja viihtyvät sylissä. Mahtuisiko sinun kotiisi kaksi pientä kaunotarta, jotka ovat koko kesän odottaneet kotia. Näin syksyllä Minniä ja Mannia ei voi pitää pitkiä aikoja ulkotarhassa lyhyen turkin vuoksi, jossa he muutoin kovin viihtyvät ja olisikin hienoa, jos tytöt pääsisivät vihdoin omaan kotiin. Minniä ei ole enää iän takia steriloitu.

21.6.2013 Minni ja Manni on löydetty yhdessä ja ne etsivätkin yhteistä kotia, koska ovat kuin majakka ja perävaunu. Minni on arvioitu 10-vuotiaaksi, mutta se on reipas mummeli, joka pitää kovasti ihmisen huomiosta. Minni ja Manni pääsivät tarhareissumme aikana pienelle ulkoilualueelle, josta tytöt tulivat kovasti kerjäämään rapsutuksia. Tytöt ovat pieniä, n. 5 kg ja ne haukkuivat ulkoiluaitauksessa isommille ohimeneville koirille. Ihmisen kanssa oltiin hiljaa.

Tytöt luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna (Manni). Lisäksi niillä on EU-lemmikkipassit, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koirat tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Minnista ja Mannista on 300 €.