Milo

Lisätty sivulle: 2017-09-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Milo
02.10.2017 Milo sai kodin Inkoosta.

***

Uroskoira, n. 3v. kastroidaan

09.09.2017 Milon rotuperimässä on akitaa, saksanpaimenkoiraa, eteläveväjänpaimenkoiraa sekä pyreneittenkoiraa. Milo on ystävällinen ja rauhallinen herra. Uusiin ihmisiin Milo tulee innokkaasti tekemään tuttavuutta ja nojautuu rapsutettavaksi. Lenkille lähdetään hyvin rauhallisesti, eikä Milo turhista hötkyile. Milo tarvitsee kuitenkin vielä peruskoulutusta mm. remmissä kulkemiseen.
Kissojen kanssa Milo tulee hyvin toimeen, eikä oikeastaan välitä niistä tuon taivaallista. Milo on tottunut elämään ainoana koirana aikuisperheessä. Milo on kooltaan suuri, säkä noin 70cm ja painoa noin 40kg.
Milolle puhjenneen eroahdistuksen takia sille etsitään nyt kiireesti uutta kotia. Uudella kodilla tulisi olla paljon aikaa sekä kärsivällisyyttä totuttaa Milo yksinoloon sekä taitoa kouluttaa eroahdistusta pois. Paras paikka olisi omakotitalossa, koirakokemusta jo kartuttaneesta perheestä. Milo asuu tällä hetkellä Vantalla.

KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.