Milo

29.08.2010

Alkuperä: Viro

Sijainti: Suomi

Milo etsii eläkekotia omakotitalosta.

15.12.2020 Sekarotuinen Milo on leikkisä ja iloinen seniori, joka etsii lapsetonta ja koirataitoista kotia omakotitalosta. Milolla on eroahdistus, joten pitkiä yksinoloja ei Milon uudessa kodissa saisi tulla. Milo haukkuu ja stressaa ykinollessaan, ja voi tehdä tarpeetkin sisälle, mutta ei hajota mitään. Milo voi arastella vieraita ensin, mutta on kiltti ja aika nopeasti uusiinkin ihmisiin tutustuva. Milo osaa matkustaa hyvin autossa, ja käyttäytyy hyvin hihnassa. Milo olisi parhaimmillaan ainoana lemmikkinä. Milo painaa 13 kg.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 150 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 16-19

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.