Milla

Lisätty sivulle: 2016-09-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Milla
25.10.2016 Milla saa jäädä omistajalleen viettämään eläkepäiviä

***

Narttukoira, 10v

13.10.2016 Milla ja Meena ovat iloisia, käsittelyyn tottuneita ja seurallisia tyttöjä. Milla ja Meena odottelevat sitä omaa omakotitaloa ja omistajaa, jolla olisi aikaa tytöille ja mielellään myös jo tietämystä kiinanharjakoirista.

9.9.2016 Milla ja Meena ovat kiinanaharjakoiraäiti ja -tytär, jotka etsivät kotia yhdessä tai erikseen. Milla on ystävällinen ja avoin tyttö, eikä ikä vielä paina. Sydänlääkkeitä Milla joutuu syömään lopunelämäänsä, mutta muuten ei tästä rouvasta tietäisi että on jo pyöreät 10-vuotta täynnä. Millalla on kuivan ihon mukanaan tuomia ongelmia, mutta pesu, rasvaus ja ihon kuntoa parantavat lisäravinteet pitävät ihon kunnossa. Tytöt sopisivat parhaiten lapsettomaan kotiin, jossa ei olisi muita koiria. Paras vaihtoehto olisi omakotitalo, sillä tytöt haukkuvat kyllä ikkunasta näkyviä menijöitä ja ovista tulijoita. Milla ja Meena odottelevat kotia Helsingissä.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.