Mila

18.03.2016

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Varattu

Kaunis Mila rakastaa omaa ääntään ja antaa sen myös kuulua

Milasta otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä AINOASTAAN sähköpostitse. Kerrothan koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Milalle tarjota.

20.05.2024

Kaunis, rekisteröity, pienehkö shetlanninlammaskoira narttu Mila etsii uutta kotia. Mila on ystävällinen tyttö joka ottaa vieraat vastaan häntää heiluttaen ja rapsutukset kelpaavat tälle tytölle erittäin hyvin. Mila on aiemmin elänyt ulkokoirana ja tällä hetkellä elää sisätiloissa toisten koirien kanssa ilman mitään ongelmia. Tyttö on melko äänekäs, tykkää käyttää ääntään komentaen toisia koiria ja ihan vaan välillä huvikseen muistuttaa itsestään. Kerrostalo ei tästä syystä tule sopimaan tytön asumismuodoksi. Tulee toisten koirien kanssa toimeen, viihtyisi varmasti parhaiten yksin, on hieman kiusanhenki toisia kohtaan, käy tökkimässä kuonollaan toisen koiran nukkuessa. Kissojen kanssa on totutellut asumaan, saattaa kyllä lähteä jahtaamaan helposti, koiriin tottuneet kissat pärjäävät Milan kanssa paremmin.
Hihnassa kulkee nätisti toisten koirien kanssa ja on kokonsa puolesta myös hyvin hallittavissa.
Autossa matkustaa nätisti, ei ole pahoinvoiva tai pidä meteliä, seurailee matkan etenemistä rauhallisesti paikaltaan.
Täysin yksin Mila ei ole ollut, seurana on sijaiskodin toiset koirat, mitään tuhoja ei ole tehnyt mutta voi haukkua ihmisen poissa ollessa, kärsii luultavasti jonkin asteen eroahdistuksesta. On kovasti sijaiskodin emännän perään ja pysyttelee ulkonakin melko lähellä.
Mila sopii kiltin luonteensa puolesta kouluikäisten lasten perheeseen kunhan lapset ovat koiriin tottuneita ja osaavat antaa koiralle tarvittavan tilan ja rauhan omalla paikallaan oleiluun. Milalle etsitään kotia omakotitalosta jossa olisi mahdollisuus nauttia aidatun pihan tuomasta vapaudesta turvallisesti. Haukkuherkkyyden vuoksi naapureihin tulisi olla mieluiten väliä runsaasti, ihan vieri vieressä olevat naapurit voivat hetken päästä ärsyyntyä tytön äänenkäyttöön.
Mila on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vihdissä jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.