Mila

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mila
01/2005 Mila sai uuden kodin.

***

Kuulumisia kodista:

02/2005 Mila on asustanut Voikkaalla nyt vajaat kolme viikkoa. Kaikenkaikkiaan alku on lähtenyt lupaavasti käyntiin, Mila on kotiutunut hyvin, tosin sen käy aina välillä varmistelemassa että perheenjäsenet ovat paikalla :), jopa yöllä! Sisällä se osaa käyttäytyä tosi kauniisti, ei hypi sohville tai sängylle jne. Perheessä on yleensä aina joku kotona, tai sitten Mila pääsee mukaan. Kerran se oli 2 ½ tuntia yksin, ja naapureiden mukaan se oli ensin haukkunut 5 minuuttia, sitten tuli hiljaisuus. Tosin sinä aikana se oli syönyt suruunsa 4 munkkia, vaikka normaalisti ei ole yrittänyt varastella ruokia…Yksi pikku ongelma Milalla on, ja se liittyy pyörien ja autojen satunnaiseen jahtaamiseen. Sitä ongelmaa yritetään nyt kokeilla ratkaista kuonopannan avulla. Muuten Mila on hieno ja kauniisti käyttäytyvä koira!

***

Mila on torstaista alkaen hoitopaikassa Anjalankoskella, missä sitä voi sopimuksen mukaan käydä katsomassa. Mila luovutetaan kotiin, jossa tähän eroahdistusongelmaan on varauduttu, eli kodissa olisi hyvä olla ainakin alkuun jonkun kotona, samoin eroahdistuksen hoidosta on hyvä ottaa selvää etukäteen. Missään nimessä Mila ei saa enää tämän jälkeen joutua kiertolaiseksi!

Mila, noin 4-vuotias saksanpaimenkoirasekoitusnarttu, etsii kiireellä joko uutta kotia tai hoitopaikkaa. Mila on tullut Suomeen vuonna 2000. Se on vaihtanut kotia viime joulukuun alussa, mutta sillä on siellä ilmennyt eroahdistusta, jonka vuoksi nykyinen koti ei sitä voi pitää. Se on säkäkorkeudeltaan noin 50 cm, ja painaa alle 20 kiloa.