Micky (nyk. Vertti)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Micky (nyk. Vertti)
7/2004 Micky (nyk. Vertti) sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

Heippa! Kuten kuvista näkyy Vertistä on jo kasvanut iso ja viisas poika. Hampaiden vaihduttua Vertti on rauhoittunut paljon eikä enää omistajan kädet ole puremiskohteena. Vertti on ollut kaikin puolin aivan ihana koira mitään hankaluuksia tai tuhoja se ei ole meille aiheuttanut, mitä nyt yhden johdon puri poikki, mutta se on pientä. Ruoka halu on tällä pojalla uskomaton ja ruokaa pitäisi olla koko ajan saatavilla. Joka päivä yritetään tehdä tuttavuutta toisien koirien kanssa mutta silti Vertti vielä hieman aristaa muita koiria. Uteliaisuutta kyllä löytyy, mutta rohkeus loppuu aina välillä kesken leikkien. Viime aikoina Vertistä on tullut todella läheisyyden kipeä aina pitäisi olla rapsuttamassa tai sitten se tulee viereen nukkumaan sängylle huomiota haluten. Yksin ollessaan Vertti on todella nätisti, joten sen voi huolettta jättää kotiin yksin vähän pidemmäksikin aikaa.

Autossa istuminen on myös Vertin lempipuuhaa. Se tykkää katsoa ikkunasta ulosmaisemia auton liikkuessa. Leluja Vertille on turha ostaa, koska ne eivät sitä kiinnosta yhtä paljon kuin esimerkiksi lapaset ja sukat, joita on kiva jyrsiä. Tässä Vertin kuulumiset tällä kertaa. Haluan todella paljon kiittää Rekku Rescueta tästä aivan ihanasta koiranpennusta, ilman sitä elämämme olisi paljon tylsempää. :o) Terv. Katariina ja Vertti

Heippa! Tässä vähän terveisiä Vertiltä (vaihdoimme nimen Mickysta Vertiksi). Vertti on sopeutumut meille todella hyvin. Poika on kasvanut aivan hirveästi ja energiaa on tässä pienessä koirassa todella paljon. Vertti on oppinut jo melkein sisäsiistiksi pieniä vahinkoja lukuunottamatta. Osaa pyytää ulos, jos on hätä. Vertti tulee luokse käskystä ja istu-käskyä tottelee myös. Hihnasta Vertti ei vielä hirveästi pidä mutta opettelemme koko ajan.

Vertti on todella kiinnostunut kaikesta mitä tulee vastaan jokaista ihmistä pitäisi päästä moikkaamaan ja toiset koiratkin ovat ruvenneet kiinnostamaan mutta niitä uskalletaan katsoa ja haukkua vaan kauempaa tai puun takaa. Vedestä Vertti ei pidä. Sateisella ilmalla se ei oikein haluaisi kävellä ulkona mutta siihenkin totuttelemme pikku hiljaa. Omaa reviiriä Vertti osaa kyllä puolustaa haukkuu kaikkia, jotka menevät meidän pihan ohi.

Kuvia Vertistä ei minulla ole nyt lähettää mutta voin lähettää niitä sitten kun saan ne tietokoneelle. Terveisin, Katariina ja Vertti