Merka (nyk. Kirppu)

Lisätty sivulle: 2009-03-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Merka  (nyk. Kirppu)
24.3.2009 Merka sai kodin Perniöstä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.4.2009 Merkasta tuli Kirppu. Kotiutuminen sujui ihmeellisen hyvin. Ensimmäisenä iltana kirppu kiersi ympäri keittiön ja lysähti keskelle lattiaa nukkumaan, niinkuin hän olisi aina ollut täällä! Julia petasi petinsä keittön sohvalle, jottei Kirpun tarvitse viettää ekaa yötänsä yksin;)Kissaherrat kyllä huomioivat uuden tulokkaan,ei ole tässä talossa ennen sähisty ja machoiltu niin paljon!!, ja Kirppu kiersi korrektisti kissat metrin säteeltä. Pari päivää meni ja Laku ja Kirppu harrastivat jo leikkipainia. Toffeekin sietää nykyään uutta tulokasta, mutta mielummin katsoo itsensä alta pois kun Kirppu innostuu leikkimään. Justiina koira viettää paljon aikaansa pihalla, muttei neitien yhteiselossa ole ilmentynyt ihmeempiä ongelmia, varmasti siksi koska Kirppu on todella kaikkien kaveri! Muutamaan otteeseen Kirppu on mennyt intoilemaan nukkuvan Justiinan luo ja silloin on murahdettu.

Ensimmäinen mökki viikonloppu oli myös yksi koetinkivi. Jännitettiin miten Kirppu pysyy pihalla, tontti kun ei ole mitenkään aidattu. Pari kertaa eksyi naapurin alueelle, mutta kutsuttaessa loikki kotiin kuin aropupu. Muutama ylimääräinen sydämenlyöntikin koettiin sillä reissulla kun vesipelastuskoira Justiina päätti lähteä kokeilemaan heikkoja jäitä tarkoituksenaan päästä uimaan ja Kirppu tuhatta ja sataa perässä. No Kirppu sai ensikosketuksen järveen sukeltaen hyiseen veteen! Onneksi oli matalaa ja hän pääsi omin avuin sieltä pois(emäntä oli toiminta valmiudessa rannalla). Eipä tainnut kuitenkaan siitä kokemuksesta jäädä sen suurempia traumoja kun koko ajan oltiin tunkemassa sinne uudestaan. Sisäsiistiksi ollaan kovaa vauhtia oppimassa, satunnaisia vahinkoja
lukuunottamatta…. Täytyy todeta että saimme todella kiltin, sosiaalisen ja viisaan perheenjäsenen!…ja tätä kirjoittaessani kuuluu keittiöstä epämääräisiä ääniä… Kirppu on pöydällä!!!… ja läjä eteisen matolla!!! =)Aurinkoista kevättä!

***

7.3.2009 Merka on noin 5 kuukauden ikäinen narttupentu Pärnun tarhalla.

Merka on syntynyt aikoinaan tarhalla, ja tyttö onkin ainoa tästä pentueesta joka odottelee edelleen sitä omaa kotiaan.

Merka on kovin suloinen ja iloinen tyttö, ja kovasti ihmettelenkin miten kukaan ei ole vielä “napannut” tätä pikkuista itselleen. Merka ei kyllä jää pienikokoiseksi koiraksi, vaan epäilisin tytöstä kasvavan keskikokoinen tai iso koiraneito. Merka asustelee samassa häkissä 1-vuotiaan uroskoiran kanssa ja tyttö näyttääkin mielellään painivan kaverinsa kanssa:). Ihmiset ovat Merkan mielestä ihania ja vieraatkin se vastaanottaa hyppien ja “pusutellen”:).

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan Merka yhteiskuntakelpoiseksi ja osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen.

Merka luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Kulukorvaus 150 euroa.