Mel (nyk. Melli)

Lisätty sivulle: 2008-05-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mel (nyk. Melli)
02.07.2015 Melli sai kodin Loviisasta.

***

Narttukoira, noin 7v. Kotihoidossa

10.06.2015 Melli etsii uutta kotia. Melli on erittäin ystävällinen, rauhallinen ja lempeä jo hieman vanhempi tyttö, joka ei turhia hötkyile. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, kissoihinkin Melli on tottunut ja antaa niiden olla rauhassa. Melli nauttii suunnattomasti silityksistä ja hakeekin hellyyttä tulemalla viereen istumaan, tapittaen silmiin ja kättä nuolaisemalla. Melli tulee myös lasten kanssa toimeen, mutta ihan pienten lasten perheeseen tyttöä ei luovuteta, sillä Mellin tulisi saada rauhallisen ympäristön omaava koti. On tottunut asumaan kerrostalossa eikä kotihoidossa ole ainakaan haukahdellut ylimääräisille äänille. Hihnassa kävelee nätisti ja ulkoilemaan lähteekin innokkaasti. Mellille etsitään kotia, jossa voisi olla mahdollisesti rauhallinen uroskaveri odottamassa, menee varmaan myös ainoana koirana kunhan vaan hellyyttä ja reippaita kävelylenkkejä on tarjolla. Melli on kotihoidossa Pukkilassa ja tyttöön on mahdollista mennä tutustumaan paikan päälle.

***

11.7.2008 Mel sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

17.7.2008 Mel (nykyään Melli) on kyllä suloisin pikkupeto, jonka olen ikinä tavannut ;-) Neiti on kohta viikon verran meitä kouluttanut ja aika hyvin ollaan opittu *heh* Viime viikon perjantaina hain neidin Nurmijärveltä kotihoidosta. Matka Vantaalle meni oikein rauhallisesti, kunhan pikkuneidin sai ensin pysymään takatilassa…loppujen lopuksi piti laskea takapenkin selkänojaa ja ujuttaa neiti sitä kautta sisään ;-)

Alkuun veikkasin, että kotitalon rappujen kiipeämiseen 3. kerrokseen menee varmaan 10 minuuttia, mutta loppujen lopuksi niistä suoriuduttiin huomattavasti reippaammin. Alkuun toki piti neitiä houkutella, mutta kun vauhtiin päästiin, niin rivakasti edettiin…kun myöhemmin illalla käytiin kaikkien kolmen pedon kanssa pissalenkillä, niin Melli viuhtoi menee rappusissa, kuin ois ikänsä niissä kulkenut =)

Miska ja Elmakin ovat nyt jo täysin hyväksyneet Mellin…tänä aamuna molemmat vuorotellen pesivät Mellin naamaa…mikä on sinänsä jo haasteellista, koska puolet ajasta neiti lipottelee takaisin ja toisen puolikkaan tarjoaa hammasta ;-) Elma varsinkin on useimmiten Mellin “hampaidenpuhdistuksen” kohteena; joko Melli näykkii Elman takajalkoja, roikkuu hännässä, korvassa tai kurkussa…onneks sekä Elma että Miska on hyvin kärsivällisiä. Ruokahalua Melliltä löytyy…neidin mielestä hänen pitäisi saada oman ruuan lisäks Miskan ja Elmankin sapuskat…valitettavasti ne vaan ehtivät syödä omansa samalla kun neiti keskittyy omaan annokseensa =)

***

6.7.2008 Mel on kotihoidossa Suomessa.

27.6.2008 Lisätty Melille uusia kuvia.

13.6.2008 Mel odottelee edelleen kotia tarhalla siskonsa Maxinen jo saadessa kodin. Mel on samassa aitauksessa parin muun pennun kanssa ja odotti rauhallisesti tarjottavia nameja muiden hötkyillessä ensin.

10.5.2008 Mel ja Maxine ovat arviolta noin 3 kuukauden ikäiset narttupennut.

Siskokset oli viety paikallisen eläinlääkärin luokse nukutettavaksi, mutta eläinlääkäri ei ollut halunnut lopettaa terveitä ja reippaita pentuja. Näin heidän tiensä vei kolmisen viikkoa sitten löytöeläintarhalle, jossa tytöt odottelevat uutta ja huolehtivaa kotia.

Melin ja Maxinen emo muistuttaa newfoundlandinkoiraa mutta isästä ei ole tietoa. Mel on reipas ja iloinen pentu ja siitä kasvaa oletettavasti keksikokoinen tai iso.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan Mel yhteiskuntakelpoiseksi ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida Mel.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus 200e.