Meili

Lisätty sivulle: 2009-08-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Meili
9/2009 Meili sai kodin kotihoitajiltaan ja on nykyisin iloinen ja reipas pikkukoira.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

30.8.2009 Meili edistyi kahdessa päivässä huimasti, tämän ajan se lähes koko ajan nukkui, vain pienet pissalenkit tehtiin, ja tänään tyttö oli kuin eri koira, ei hyökkäilyä, ei murinaa, vaan kontaktinhakua oma-aloitteisesti ja seuraili ympäristöä ja tuoksuja selvästi rentoutuneempana! Reipas tyttö, joka pääsi nyt ongelmakoirakouluttajan opastukseen ja katsellaan nyt sitten mihin suuntaan Meilin käytös tästä lähtee menemään. Tulevan kodin tulee siis myös jatkossa sitoutua noudattamaan kouluttajien ohjeita, jotta kehitys jatkuisi samaan suuntaan!

28.8.2009 Meili on kolmevuotias, hieman, ettenkö sanoisi, ongelmallinen paperiton sileäkarvainen mäyräkoiratyttö. Meili on asustellut lapsiperheessä, jossa perheen isompi lapsi pienemmän synnyttyä, purki mustasukkaisuuttaan Meiliin, ja tämä on jättänyt jälkensä. Toisaalta Meilillä ei entisessä kodissa ollut juuri rajojakaan, eli se on saanut sitten toisaalta myös päsmäröidä perheen aikuisia.

Meili on erittäin varautunut, muriseekin, kun pelottaa, koittaa näykätäkin. Meilin luonteesta ei ole vielä tässä vaiheessa tarkempaa tietoa. Meili etsii kotia, jossa on kokemusta mäyräkoirista, tällaisista haastavammistakin yksilöistä. Meiliä ei luovuteta perheeseen, jossa on lapsia, tai jossa lasten vierailut ovat usein tapahtuvia ja säännöllisiä. Parhaiten Meili sopii aikuisperheeseen rauhalliseen ympäristöön.

Maili on hoitokodissa pk-seudulla ja siihen voi tulla sopimuksen mukaan tutustumaan. Meili luovutetaan rokotettuna ja tunnistusmerkittynä ja kulukorvaus siitä on 180 euroa.