Meeri

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Herttainen Meeri rauhallista eläkekotia vailla

15.08.2021

Meeri odottelee edelleen omaa kotiaan jossa voisi viettää rauhallisia eläkepäiviään. Sijaiskodin avulla olemme päässeet testaamaan Meerin suhtautumista kissoihin ja pienempiin rauhallisiin koiriin. Nämä tapaamiset ovat sujuneet erittäin hienosti joten Meeri voisi sopia myös kotiin jossa on koiriin tottunut kissakaveri tai erittäin rauhallinen ja sosiaalinen pienempi koirakaveri. Ennen kotiutumispäätöstä tulisi koirien tavata ainakin kerran jotta nähdään miten kemiat koirilla kohtaavat.  Vilkas asuinalue ei Meerille kuitenkaan sovi vaan kotia etsitään rauhalliselta asuinalueelta.

02.06.2021

Monirotuinen Meeri mummo etsii uutta kotia. Meeri astelee vieraan luo ja haistelee varovasti tulijan jonka todettuaan harmittomaksi jatkaa omia touhujaan. Meeri on jo iäkkäämpi ja elämässään varmasti paljon nähnyt, turha hötkyily ei enää kuulu Meerin tapoihin. Lenkillä tyttö kävelee rauhallisesti, tutkii hajuja mutta vastaan tuleville koirille ilmaisee mielipiteensä äänekkäästi. Ei siedä kovinkaan hyvin toisia koiria ja tästä syystä Meerille etsitäänkin kotia ainoana eläimenä. Ikänsä vuoksi ei sijoiteta myöskään lapsiperheeseen. Automatkustaminen sujuu hyvin, kovin innokkaasti Meeri ei autoon ole pyrkimässä ja mummoa pitääkin hieman auttaa kyytiin pääsemisessä. Kuuloaisti ei enää toimi ja tämä aiheuttaakin hieman haasteita kontaktin hakuun, mutta Meeri kyllä tarkkailee ympäristöään jolloin käsimerkeillä kontaktin onnistuu saamaan. Yksinolo on sijaiskodissa sujunut hyvin, Meeri on herännyt uniltaan sijaisperheen saapuessa kotiin. Meerille haetaan rauhallista eläkekotia rivi-tai omakotitalosta jossa voisi vielä nauttia rauhallisista päivistä omaan tahtiinsa. Tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta kuuron koiran kanssa elämisestä. Meeri on sisäsiisti ja sijaiskodissa Uudellamaalla jonne mummoon pääsee sovitusti tutustumaan. Korkeutta Meerillä on n. 60cm ja painoa 25kg.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 150 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.