Meena

Lisätty sivulle: 2016-09-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Meena
27.11.2016 Meena sai kodin.

***

Steriloitu narttukoira, 7 v

13.10.2016 Meena on iloinen, käsittelyyn tottunut ja seurallinen tyttö. Meena odottelee yhä kotihoidossa sitä omaa omakotitaloa ja omistajaa, jolla olisi aikaa tytölle ja mielellään myös jo tietämystä kiinanharjakoirista.

9.9.2016 Meena on kiinanaharja, joka etsii rauhallista kotia. Meena on vähän ujo, mutta kiltti tyttö, jota jännittää alkuun uudet ihmiset ja vielä vähän mm. matkustaminen. Meenalla on kuivan ihon mukanaan tuomia ongelmia, mutta pesu, rasvaus ja ihon kuntoa parantavat lisäravinteet pitävät ihon kunnossa. Meena sopisi parhaiten lapsettomaan kotiin, jossa ei olisi muita koiria. Paras vaihtoehto olisi omakotitalo, sillä Meena haukkuu mm. ikkunasta näkyviä menijöitä ja ovista tulijoita. Meena odottelee kotia Helsingissä.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.