Maxine

Lisätty sivulle: 2008-05-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Maxine
26.11.2008 Maxine sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

31.12.2009 Lisätty Maxinelle kuvia kodista:)

12.6.2009 Kaikki on mennyt hienosti pienestä eroahdistuksesta huolimatta, nyt sekin on hallinnassa.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

20.11.2008 Maxineen voi sovittaessa tulla tutustumaan sen hoitokotiin Hyvinkäälle. Lisätty muutama uusi kuva.

11.11.2008 9 kuukauden ikäinen Maxine etsii uutta kotia perheessä puhjenneen astman takia.

***

10.7.2008 Maxine sai kodin Tampereelta.

Kuulumisia kodista:

28.10.2008 Maxine on todella reipas, iloinen, utelias ja sosiaalinen koira. Se on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa ja kaveriinsa Krista-koiraan. Muutama kuva lisänä.

26.7.2008 Automatka Tampereelle meni paljon paremmin kuin luulin. Maxine nukkui koko automatkan kiltisti ja muutkin automatkat on mennyt samaan malliin.
Kotona Maxinella on mennyt hyvin. Tutustuminen meidän koiraamme ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia kummallekaan vaan molemmat ovat hyväksyneet toisensa. Pissojakaan ei ole tullut kohta 6kk pennulta. Luitten syönti on tytön lempi puuhaa. Ainoa huomaamamme huonopuoli on että Maxine herättää aamulla ylös kun sillä on tylsää.

Ulkona Maxine käytäytyy tosi hienosti ikäänsä verrattuna, remmin syöntiä on nyt tapahtunut pari kertaa, mutta sekin on jo saatu pois. Lenkillä käymme usein koirapuistossa. Ensimmäisillä kerroilla Maxine vähän aristi, mutta nyt hän menee ihan hyvillä mielillä muitten sekaan. Uimisestakin tyttö pitää ja siksi käymme koirapuiston rannalla usein uittamassa Maxinea.

***

27.6.2008 Maxine palautui tarhalle etsimään uudestaan kotia Maxinesta itsestään johtumattomista syistä. Maxine on oppinut kävelemään hihnassa ja sisäsiisteyttäkin tyttö on oppinut.

***

Maxine sai kodin Virosta kesäkuussa 2008.

10.5.2008 Mel ja Maxine ovat arviolta noin 3 kuukauden ikäiset narttupennut.

Siskokset oli viety paikallisen eläinlääkärin luokse nukutettavaksi, mutta eläinlääkäri ei ollut halunnut lopettaa terveitä ja reippaita pentuja. Näin heidän tiensä vei kolmisen viikkoa sitten löytöeläintarhalle, jossa tytöt odottelevat uutta ja huolehtivaa kotia.

Melin ja Maxinen emo muistuttaa newfoundlandinkoiraa mutta isästä ei ole tietoa.

Maxine on reipas ja iloinen pentu ja siitä kasvaa oletettavasti keksikokoinen tai iso. Maxinella on kaulassaan enemmän valkoista kuin siskollaan Melillä.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan Maxine yhteiskuntakelpoiseksi ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida Maxine.

Maxine luovutetaan uuteen kotiin loishäädettynä, rokotettuna ja sirutettuna sekä lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi.