Max

Lisätty sivulle: 2012-01-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Max
12.3.2012 Max sai kodin Lahdesta.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

8.3.2012 Maxille lisätty kotihoidosta muutama kuva. Max on hyvin hellyydenkipeä ja luottaa vieraisiinkin ihmisiin, vaikka saattaakin ensin vähän haukkua. Muunmuassa naapurin isännän kanssa Max tuli oikein hyvin toimeen, kun pihalla tuli vastaan, ja kärtti lisää rapsutuksia heti kun isäntä lopetti.Täysin sisäsiisti Max ei ole, ja pissa saattaa lurahtaa puulaatikonkylkeen, jos kova hätä yllättää.Isommat asiat tehdään kyllä aina pihalle. Uuteen kotiin mennessä kannattaa varautua aluksi myös merkkailuun, mutta selkeä merkkipisuilu menee ohi muutamassa päivässä.

7.3.2012 Max ei tullut toimeen uuden kodin itseään isomman nartun kanssa, joten Max etsii nyt kotia, jossa saisi joko olla ainoana koirana, tai kaverin pitäisi käydä etukäteen tutustumassa hoitopaikassa Maxiin. Parin muunkin nartun pyörähdettyä tutustumiskokeilussa hoitokodissa, näyttää siltä ettei Max tule toimeen narttujen kanssa. Ainoa kaveri, joka tällä hetkellä kelpaa, on pienikokoinen, leikattu uros. Max on kuitenkin todella leikkisä ja sitä on helppo motivoida sekä herkuilla että leluilla, ja arkitottelevaisuutta Maxille tulee vielä opettaa. Hihnakäyttäytyminen on jo hyvin kunnossa, Max kävelee reippaasti, mutta ei juurikaan vedä, ja ottaa kontaktia ihmiseen, varsinkin jos niitä herkkuja on mukana. Maxin säkäkorkeus on 50 cm ja paino 17 kg. Max rotevoituu varmasti vielä vähän, mutta jää mukavan keskikokoiseksi koiraksi.

Tiedustelut Maxista suoraan kotihoitajalta:
ma-su 10.00-20.00
Paula/0503366302

6.3.2012 Max matkusti Suomeen kotiinsa 4.3. ja etsii nyt uutta kotia.

Uros n.1 v, kotihoidossa Hämeenlinnassa Iso-evolla.

***

10.2.2012 Max on varattu Rotikka nartun kaveriksi.

18.1.2012 Max on arviolta vuoden ikäinen uros, Max on erittäin ystävällinen ja rakastaa kaikkia tapaamiaan ihmisiä suunnattomasti. Max on myös melko aktiivinen ja todella helposti koulutettavan oloinen koira. Max osaa jo istua todella kauniisti ja opettelee mielellään uutta ja on ns. tiedonjanoinen ja odottaa uusia käskyjä/temppuja innolla. Sopisi varmasti hienosti harrastavaan kotiin jossa on kiinnostusta koiran koulutukseen ja harrastusten eteenpäin viemiseen. Lupaavan oloinen kaveri esim. Tokoon. Maxin sopivuutta kissojen kanssa ei varsinaisesti ole testattu, mutta vaikuttaa suhtautuvan niihin ohi mennessään hyvin neutraalisti. Tarhalla leikkii miellellään päivittäin itseään vanhemman ja pienemmän uroksen kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 200e