Mati

Lisätty sivulle: 2012-06-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mati
08/2012 Mati sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

22.8.2013 Arasta pikku hörökorvasta on kasvanut fiksu ja mukava poika, joka on eninomaista seuraa niin kotona kuin lenkeilläkin. Uimista herra rakastaa ja metsälenkeillä vauhtia riittää – liikkumisen riemu on rajaton. Koostaan huolimatta on oikea sylinalle ja varsinainen halailija. Aivan ihana poika. <3

***

Kuulumisia kotihoidosta:

Mati on arviolta noin 5 kuukauden ikäinen urospentu ja se on kotihoidossa Tampereella.

10.7.2012 Matin matka Tampereelle sujui hyvin ja Mati on alkanut kotiutua hoitopaikkaansa. Mati on melko arka koira, mutta on jo nyt reipastunut kotioloissa huomattavasti. Ulkona liikkuminen ja liikenteen melu ovat Matille vielä kovin hämmentäviä asioita, mutta Mati totuttelee niihin pikkuhiljaa. Mati hakee kuitenkin paljon ihmisen läheisyyttä ja ottaa mukavasti kontaktia.
Lisäkuulumisia tulossa kunhan Mati ehtii kotiutua kunnolla. Lisätty isokorvaiselle pojalle kuvia.

7.7.2012 Mati siirtyi Pärnun tarhalta Suomeen kotihoitoon. Mati löydettiin huhtikuussa erittäin laihassa kunnossa yhdessä Kati-pennun kanssa.

***

28.6.2012 Mati on arviolta noin 5 kuukauden ikäinen urospentu Pärnun tarhalla. Lisätietoa tulossa.

Mati luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Mati tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta 200 euroa.