Masi

Lisätty sivulle: 2009-02-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Masi
8.2.2009 Masi muutti omaan kotiin Mäntyharjulle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.2.2009 Hei teille kaikille ja kiitos vielä ihanasta uudesta perheenjäsenestämme MASIsta. Poika voi hienosti ja on kotiutunut tänne Mäntyharjulle. Lääkärissä käytiin korvien takia, mutta nyt on antibiotin jälkeen kaikki loistavasti, (oli punkin aiheuttama tulehdus)joka löytyi tehosterokotusten annon ja lääkärintarkastuksen yhteydessä. Poika on kasvanut ja on todellinen teho-pakkaus. Vauhtia riittää ja fiksukin tuo mokoma on, ulkona käydään jo tarpeilla ja nimikin on tullut tutuksi.

Tänään kävi vieraita keravalta MASIn kummisedät eli Jari, Antti ja OSCAR (shih
tzu), josta tulikin MASIn paras kaveri. Pojat jaksoi leikkiä koko päivän keskenään niin sisällä kuin ulkonakin ja menoa todellakin riitti… Muutamia kuvia mukana tältä päivältä MASIsta ja OSCARIsta riehumassa..

Terveisiä teille kaikille

Kevättä Odotellessa
SEIJA JA MASI

***

6.2.2009 Masi on pieni ja vilkas urospentu. Ikäarvio on n. 3-4kk. Masin emo on terrieri-sekoitus ja n. polven korkuinen, joten Masista ei kasva kovinkaan suuri. Pentu on hyvin vilkas ja eloisa. Heti oli hihassa ja lahkeessa kiinni ja yhtään ei arastellut ihmisiä tai isompia koiria. Tulevan kodin on hyvä panostaa Masin koulutukseen, vaikka herra on pieni kokoinen niin luonnetta kyllä löytyy.

Masi luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna. Lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus on 150 euroa.