Maša (nyk. Maisa)

Lisätty sivulle: 2010-07-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Maša (nyk. Maisa)
21.6.2011 Maša sai kodin Turusta. :)

***

Kuulumisia kodista:

30.6.2011 Mašan nimi on nyt Maisa, muutettiin se oikeestaan heti Suomeen tulon jälkeen, kun koira ei kovin paljon reagoinut Masa-nimeen. Nyt se on jo oppinut uuden nimensä :) Maisaa on selvästi koulutettu ainakin jonkin verran menneisyydessään, se kävelee melko nätisti hihnassa, on sisäsiisti ja oppii nopeasti uutta. Istuminen sujuu jo tosi hyvin, ainakin sisällä ;) Maisa antaa meidän myös lähteä ulos ilman, että yrittää tunkea väkisin ovesta ulos itsekin, vaan tietää, että kun se on itse hihnassa niin sekin pääsee mukaan. Muutaman ekan päivän ajan lähteminen oli vähän vaikeeta, vaikka vain toinen meistä ois ollu lähdössä.

Ulkoilusta Maisa tykkää kovasti eikä sitä haittais käydä vielä useemmin ulkona, vaikka käydään sen kanssa muutenkin neljä tai viisi kertaa päivässä. Ruoka maistuu ja lelut saa kyytiä, mutta muut tavarat kuin sen omat lelut, Maisa jättää rauhaan, eikä se meidän ruokaakaan halua kuin vähän nuuskia.
Ihmisiin Maisa suhtautuu kaikkiin ystävällisesti ja useimpiin koiriinkin. Uskon, että koiriin kohdistuva varautuneisuus on enemmänkin tilannteesta kuin vastaantulevasta koirasta johtuvaa. Kunhan saadaan kaikki peruskomennot opetettua, niin alteaan harjottelemaan parempaa reviirikäyttäytymistä muita taloyhtiön koiria kohtaan.

Kesäterveisin,
Essi, Tuomo ja Maisa

***

13.5. 2011 Mašan omistaja sairastui ja tyttö joutui takaisin Pärnun löytöeläintarhalle etsimään uutta kotia.

Maša on ihastuttavan avoin ja ystävällinen koira joka tulee hyvin toimeen uroskoirien kanssa. Tytön lempipuuhaa näyttäisi edelleen olevan ihmisen kainalossa pötköttely ja rapsutuksista nautiskeleminen.
Maša etsii itselleen aktiivista kotia ja omistajaa jolta se saa luonnollisesti myös kovasti kaipaamaansa huomiota ja hellyyttä:)

***

Lokakuu 2010 Maša sai kodin Virosta.

***

5.10.2010 Maša on nuori, arviolta noin 1,5 vuotias narttukoira Pärnun tarhalla.
Maša on ihanan iloinen tytön tyllerö:) Sille kaikista tärkeintä tuntuu olevan ihmisen huomio ja läheisyys. Ulkoaitauksesaa ollessaan tyttö lähinnä nautti sylissä makoilusta ja rapsutuksista:)

Lenkillä Maša kulki alkuun vetäen mutta pahimmat höyryt päästettyään tytön kanssa oli oikein miellyttävää kävellä. Ohiajavia rekkoja Maša hiukan säpsähti mutta muuten se ei pöriseviä kulkuneuvoja juurikaan noteerannut.
Maša näyttäisi tulevan hyvin toimeen useimpien uroskoirien kanssa.
Nyt vain se oma koti ja kainalo tälle hymytytölle!

19.8.2010 Maša ei kaikeksi onneksi ollutkaan tiineenä:) Lisätty tytölle uusia kuvia.

2.7.2010 Maša löydettiin ilmeisesti tiineenä noin parisen viikkoa sitten. Ainakaan vielä ei kukaan ole tunnistanut tätä kaunista tyttöä omakseen.

Maša suhtautuu vieraisiin ihmisiin erittäin ystävällisesti ja avoimesti. Tytöstä paistaa lävitse ihana hyväntuulisuus joka tarttuu samantien myös hihnan toiseen päähän:) Hihnassa Maša kulkee hieman vetäen mutta on kuitenkin helposti hallittavissa. Toisiin koiriin Maša suhtautuu varovaisen ystävällisesti.

Mašalle on hakusessa aktiivinen koti sillä sohvaperunaksi tästä menevästä tytöstä ei ole:)

Maša luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.