Marzi (nyk. Remu)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Marzi (nyk. Remu)
19.1.2009 Marzi sai kodin Luostolta.

***

7.12.2008 Marzi eli nykyisin Remu, etsii kiireellä uutta kotia! Se sai kodin puolitoista vuotta sitten yhdistyksen kautta, mutta välikäsien kautta sain tiedon, että tämä koira on välitetty yhdistyksen tietämättä eteenpäin viime keväänä toiseen kotiin, josta se oli taas toimitettu Vaasaan Koiratarha Kulkuriin.

Remu tulee toimeen aikuisten narttukoirien kanssa, uroksista ja kissoista se ei tämän tietämän mukaan pidä.

Mistä ihmisen välinpitämättömyyden vuoksi tarhalle joutuneelle Remulle jouluksi oma koti? :(

***

07/2006 Marzi sai kodin.

Kuulumisia kodista:

13.8.06: Hei! Terveiset täältä Pohjanmaalta taas! Hyvin on sujunut kaikki. Remu on melko rauhallinen kaveri, tosi fiksu ja nopea oppimaan. Kiinnostunut kaikesta uudesta, iloinen ja minusta ihmeellisen hyvätapainen pennuksi. Remu on nyt keksinyt, että viinimarjapuskista voi syödä marjoja suoraan… Myöskin yrittää hakea puun alaoksilta omenanraakileita. Tykkää kovasti kanniskella kaikkea, ja riehua kaverinsa Darran kanssa. (Darra on meidän Ranskanbulldoggi). Välillä Remu menee Sennan kanssa harjoittelemaan lampaiden kaitsemista, makoilevat aidan vierellä ja tarkkailevat lampaiden puuhia. Senna on meidän Bouvierneito, hän ei paljoa viitsi enää riehua, välillä kyllä leikkii mukana Remun ja Darran kanssa. Molemmat korvat ovat olleet pystyssä jo hyvän aikaa. Uskaltaisinkohan jo sanoa, että Remu on sisäsiisti – ainakaan mitään ei ole tullut sisälle pitkään aikaan, alussa kaksi sisäpissaa, ei muuta. Osaa istua, tietää mitä ei tarkoittaa, hihnassa kävely sujuu hyvin ja luoksetulo myös. Mitään pahaa ei ole tehnyt, muttei toisaalta ehdikään, kun minä olen päivät kotona, joten ollaan yhdessä enimmän aikaa. Kaikenkaikkiaan ihana poika, todella suloinen. Suurkiitos vaan vielä kerran ihanasta koirapojasta! Laitan mukaan pari kuvaa, tänään otettuja. Toisessa Remu ja Darra rappusilla, toisessa Remu ja Senna “lammastarkkailijoina”. :-) T. Kati

***

Marzi on syntynyt 20.5.2006, se on normmali leikkisä ja iloinen pentu. M-pentujen (Marky, Marzi, Micro ja Mur Mur) emä ja isä ovat saksanpaimenkoiran näköisiä, ja oletettavasti pennuistakin kasvaa saksanpaimenkoiramaisia. Pennut luovutetaan vain koteihin, jossa on aiempaa kokemusta palveluskoiratyyppisistä koirista. Pennut ovat hoitokodissa Tallinnassa ja ovat valmiit lähtemään omaan kotiin heinäkuun puolivälin jälkeen.