Martina (nyk. Pimu)

Lisätty sivulle: 2009-01-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Martina (nyk. Pimu)
22.1.2009 Martina sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.9.2009 Pimusta on kasvanut kaunis nuoren neidin alku joka juhli juuri 1vuotis synttymäpäiviään maksalaatikko-kakun kera. Pimu on saanut monia koirakavereita, joiden kanssa yhdessä lenkkeily sujuu jo hyvin ja tyton kerätessä rohkeutta samalla, mutta aina ei edes näiden kanssa uskalla leikkiin vielä lähteä. Pimu pelkää edelleen kovasti uusia ihmisiä ja koiria. Ihmiset ovat Pimusta mukavia, kun saa tutustua heihin omaa tahtiaan eikä kukaan ole hoputtamassa tai tulossa koskemaan, kun luottamus ihmiseen on saatu on tytön rakkauden määrä sanoin kuvailematon!

Vieraat koirat ovat Pimulle todella pelottavia ja ne koitetaankin saada häädetyksi keinolla millä hyvänsä ja yleensä tämä tarkoittaa karvat pystyssä haukkumista niin lujaa ja kovaa kuin itse vaan jaksaa. Tätä olemme kovasti harjoitelleet ja onneksi tuloksiakin alkaa näkyä! Kotona Pimulla ei ole minkäänlaisia eroahdistuksia (onhan seurana Rico-kaveri) ja päivät minun töissä ollessani menevät hyvin. Lenkillä kuitenkin jos matka minuun tai Ricoon tulee liian suureksi (esim. jonkun toisen taluttaessa Pimua) tulee tytölle kova
jätetyksitulemisen pelko ja huuto silloin on todella kova. Tätä harjoittelemme siis myös! Kaiken kaikkiaan olemme päässet kovasti eteenpäin tytön rohkaistumisen suhteen, työtä on paljon tehty ja paljon työtä on vielä tekemättä(: Pimu on energinen tyttö josta on vaikka mihin! Kesällä koitimmekin hieman harjoitella agilityesteiden kanssa ja Pimu selvästi piti tästä, olihan tiedossa aina hyviä herkkuja ;D Tulevaisuudessa voisimme siis kuvitella alkavamme tätä harrastamaan. Yhteiselo tytön kanssa on mitä mainionta ja hetkeäkään en vaihtaisi pois! Innolla odotan tulevia yhteisiä hetkiämme ja niiden mukanaan tuomaa iloa! Syysterveisin Mira ja Pimu

1.7.2009 Lisätty Pimulle kuvia kodista.

2.2.2009 Moikka! Ajattelin laittaa alkukuulumisia meidän yhteiselosta. Ensiksi huomasitkin varmaan jo että nimi vaihtui, Martinaa tyttö ei tuntunut ottavan omakseen ja joten sai uuden nimen Pimu, johon jo nyt hienosti reagoi. Torstaina kun tytön hain oli Pimu aivan väsynyt ja peloissaan, olihan pitkä matka jo takana. Kotiin päästyään hetken ihmeteltyä kotia ja toista koiraani Ricoa, Pimu jo väsähtikin ja alkoi nukkua väsymystään pois.

Nyt on tyttö päässyt väsymyksestään ja alkaa “normaali” Pimu jo näkyä. Energiaa ja luonnetta riittää! Alkuun Pimu oli hieman varautunut Ricoa kohtaan ja ei oikein niinkään välittänyt pojasta, vaan Rico tuntui olevan enemmän kiinnostunut Pimusta kuin Pimu Ricosta. Nyt jo kaverukset leikkivät ja temmeltävät yhdessä. Välillä oikein hirvittää kun meno on niin kovaa (: Koirat tulevat hyvin onneksi toimeen keskenään. Luonnetta tytöstä kyllä löytyy ja Pimu tuntunee ottaneen jo “akka vallan” koirien suhteen :D Pimu tuntuu syövänsä kaiken mitä suuhunsa saa ja täytyykin aina katsoa ettei vahingossakaan jää mitään liian reunalle, joutuu siitä muuten nopeasti parempiin suihin. Jostain kummasta oma nappula ruoka ei tunnu hirveästi kiinnostavan. Mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa. Varmaankin on tyttö helposti koulutettavissa tämä johdosta. Muutenkin tuntuu oppivan vanhenmalta koiraltani paljon. Muista ihmisistä Pimu ei oikein vielä välitä ja väistääkin mielellään aina sivuun jos ulkona tulee joku vastaan. Minuun tyttö on hyvin kiinntynyt enkä saisi minnekkään mennä ilman sitä(: Koira kouluunkin olen laittanut jo viestiä ja odotellaan joskos jonnekkin kursille tytön hieman kasvettua päästäisiin, mutta vastausta vielä odottelen. Ihanan koiran olen itselleni saanut ja innolla odotan mitä tuleman pitää!

***

Steriloitu narttupentu, noin 3-4kk

1.1.2009 Martina on n. 3-4 kk vanha tyttöpentu Valgan tarhalla Etelä-Virossa. Martinassa on saksanpaimenkoiraa ja tytöstä kasvanee keskikokoinen. Samasta pentueestä on kolme narttupentua tarhalla ja tytöt olivat onnessaan päästessään riehumaan lumihankeen. Martinasta saa hyvän harrastuskaverin ja tytön kanssa kannattaa mennä koirakouluun. Martina nautti kovasti ihmisen seurasta ja telmimisestä muiden karvaisten kaverien kanssa.

Tytön kulukorvaus on 150 €, johon sisältyy maahantuontiin vaadittavat toimenpiteet (mm- sirutus, rokotukset, madotukset). Toimenpiteet käyvät ilmi mukana tulevasta lemmikkieläinpassista. Tyttö on valmis matkaamaan uuteen kotiin tammikuun lopussa. Martina haetaan Tallinnasta yhdistyksen avustuksella.