Martin

Lisätty sivulle: 2011-08-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Martin
10/2011 Martin sai kodin Ähtäristä

***

Kastroitu uroskoira, noin 5v.

Kuulumisia kotihoidosta:

9.10.2011 Martin, kotoisammin Martti on kotihoidossa Kiikoisissa, Satakunnassa. Martti on toistaiseksi ollut ihan säyseä, lähinnä ehkä jännittynyt ympärillä olevasta eläinlaumasta ja ihmishulinasta :).

Martti etsii kotia perheestä, jossa ei ole pieniä lapsia, toinen pieni, mielellään rauhallinen tyttökoira voisi kodissa olla. Martin omistajan tulee myös omata koirakokemusta, koska kotiuduttuaan Martti saattaa ryhtyä pärräilemään, jos ei jostakin asiasta pidä. Martti tarvitsee siis myös tapakasvatusta ja jämäkän omistajan, joka ei ala pelkäämään, jos Martti ryhtyy murraamaan.

Kulukorvaus Martista on 200 euroa. Marttiin voi sopimuksen mukaan tulla tutustumaan. Huomioithan soittoajat!

***

3.10.2011 Martin on pikkukoira isossa paketissa. Martin tykkää olla perheen hieman isomman tyttären sylissä, mutta varsinainen hoitotäti ei Martinia ihan niin paljon nappaa, tosin ensimmäistä kertaa Martin oli tullut jo hoitotädinkin syliin. Martin saa välillä pörisemiskohtauksia, jos häntä alkaa ahdistaa ja saattaa silloin uhkailla esimerkiksi kenkää. Martin tepasteli reippaana pihalla ja pikkukoirat olivat ok, mutta isompi chow chow oli Martinin mustalla listalla.

Martin antoi vieraan ihmisen rapsuttaa häntä. Uuden kodin on annettava aikaa Martinille tottua uusiin ihmisiin, heti hänestä ei sylikoiraa saa, mutta luonteikkaan kaverin kyllä :) Martinia noudettaessa tulisi varata kantokoppa mukaan, jotta matkustus olisi Martinin hermoille mahdollisimman kivutonta. Martin painaa ehkä noin 3 kg ja kooltaan on pieni.

6.8.2011 Martin on noin 5-vuotias kastroitu chihuahua uros Raplan tarhalla.
Martin ei sovi pienten lasten kanssa. Martin on hyvin “suuri” koira pienessä paketissa. Martin olisi onnellisin ainoana lemmikkinä.Martin ei tule toimeen isojen koirien kanssa. Martin ei ole “lelukoira”, hän tulee itse omistajan luo, jos haluaa.

Martin luovutetaan uuteen kotiin kastroituna,tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Martinin Tallinnasta. Martin tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Martinista on 200 euroa.