Marlon Brando (nyk. Brando)

Lisätty sivulle: 2014-10-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Marlon Brando (nyk. Brando)
18.10.2014 Marlon Brando sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2014 Tervehdys kaverit! Minä asun nykyään täällä Tampereella ja viihdyn hyvin uudessa kodissani! Tulin tänne toisen koiran, Emman kaveriksi. Emma on myös Rekku Rescuen kautta tullut aikoinaan tähän perheeseen. Vähän perhettäni jännitti, miten Emma ottaa minut vastaan, mutta tosi hienosti on sujunut! Emma otti mut heti ystäväkseen, eikä ole yhtään hermostunut mun pentumaiseen käytökseeni, vaikka onkin jo vähän vanhempi neiti! Kovasti me leikitään Emman kanssa ja ollaan ihan parhaat ystävykset!

Olen kasvanut kovaa vauhtia ja oppinut paljon uusia asioita. Fiksuksi minua sanovat, peruskäskyt opin äkkiä ja talontavat. Tiedän ruoka-ajat ja ulkoilu ajat. Äidin herätyskellon ääni on minusta tosi kiva juttu, juoksen aina nuolemaan äidin naaman, kun kuulen sen tutun sävelmän. Se tietää ruokaa ja ulos menoa! Hihnassa kulkeminen vaatii vielä harjoittelua kuulemma, koska mulla olis aina niin kova kiire mennä ja nuo ihmiset kulkee ihan etanan vauhtia. Muuten mua on kehuttu melko rauhalliseksi ja kiltiksi kaveriksi…öö no kyllä mä vähän sohvia olen maistellut, mutta ne olikin vanhat huonot sohvat, joten ei se kuulemma haittaa kamalasti!

Me käydään jokapäivä tuossa lähellä olevassa puistossa, hihna lenkkien lisäksi, ja olen siellä tutustunut muihinkin mukaviin koira kavereihin! Minusta tykätään täällä tosi paljon ja nämä ihmiset ovat hirmu iloisia siitä, että juuri minä tulin tähän perheeseen! Tässä minusta vielä kuvia täältä omasta kodistani!

***

Urospentu n. 3 kk

3.10.2014 Marlon Brando (15812) odottaa kotia yhdessä kuuden sisaruksensa kanssa Tallinnan tarhalla. Se on ystävällisen saksanpaimenkoirasekoitusemon pentu, jonka isästä ei ole tietoa. Marlonista tulee isona ainakin keskikokoinen tai suuri. Se on ihmisystävällinen, toki uudet asiat voivat aluksi hetken jännittää. Marlon etsii kotia, joka on valmis opettamaan pennulle mm. sisäsiisteyttä ja hihnassa kävelyä, koska tarhalla pennut ovat saaneet leikkiä ja remuta yhdessä, eikä se vielä osaa käytöstapoja. Marlon etsii kotia, jossa on koirakokemusta ennestään ja kärsivällisyyttä elää eläväisen pennun kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.